Terug naar overzicht

Frederique Hermie

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid moeten nemen van iemand waar je veel van houdt raakt je in je ziel en vervult je met gevoelens van pijn, boosheid, verdriet en machteloosheid. Je leeft toe naar de uitvaartdienst waar je voor de laatste keer fysiek samen bent. Hoe mooi zou het zijn als een glimlach het gemis op dat moment draaglijker maakt?

‘Afscheid met een glimlach’

Ervoor zorgen dat er in moeilijke tijden een glimlach op het gezicht van nabestaanden verschijnt, dat is waarom ik ‘uitvaartschrijver’ ben. Een zelfbenoemd beroep dat mij – als taalliefhebber en mensenmens - op het lijf geschreven is. Met pakkende woorden breng ik herinneringen tot leven en maak ik mooie portretten van mensen. Zonder poespas en moeilijke woorden, maar met eenvoudige en alleszeggende beelden en een portie passende gezonde humor.

Mooie woorden geven uitvaartdienst extra persoonlijk tintje

Een pakkend levensverhaal uitgesproken door een kind, broer of zus; een persoonlijke noot van een familielid, vriend of collega en zelfgeschreven gedichtjes, rijmpjes en elfjes van kinderen en kleinkinderen. Mooie woorden geven een afscheidsdienst vaak een extra persoonlijk tintje.

Schrijfcoach en uitvaartschrijver

Wil je zelf teksten voor de afscheidsdienst schrijven maar weet je niet hoe te beginnen? Ik help je op weg. Met tips vooraf en suggesties tussentijds.  

Schrijfwerk kun je echter ook bij mij neerleggen. Als jij mij brieft, kom ik daarna met een tekst die gebaseerd is op jullie eigen woorden, sprekende voorbeelden en anekdotes. Daarna overleggen we wie de tekst gaat uitspreken. Doe je dit zelf of laat je dit aan mij over.

Ontzorgen

Ik ben naast uitvaartschrijver ook uitvaartspreker en ritueelbegeleider. Dus van alle markten thuis om jou te kunnen ontzorgen. En dat doe ik heel graag. Met alles wat ik in me heb en in goede samenwerking met jouw uitvaartondernemer.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vledderveld 7, 2151 JS , Nieuw-Vennep

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Frederique Hermie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vledderveld 7, 2151 JS , Nieuw-Vennep
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje