0
Terug naar overzicht

De weg naar de kern

Klanten
beoordeling
0,0

Het overlijden van je kind is de meest ingrijpende gebeurtenis in het leven van een ouder. Je wereld stort in. De pijn en het verdriet zijn zo intens en ongrijpbaar. Je hart is gebroken en je voelt je niet meer compleet.

Als ouder van een overleden kind weet ik uit ervaring, hoe je daarna op zoek bent naar antwoorden. Ik voelde direct na de dood van Jens, dat zijn overlijden niet zomaar was. Het had een reden, in de vorm van een levensles voor ons gezin en zelfs ook voor Jens. Toen ik de antwoorden kreeg kwam er berusting en dankbaarheid voor wat Jens ons vertelde. En ik voelde ook direct, hier ga ik andere ouders mee helpen. Omdat ik zelf ervaren hebt hoe helend dit kan werken voor je rouwproces.

Zielsafstemming:

Door mijn persoonlijke ervaring en mijn ervaring als kindertolk en zielscoach wil ik graag ouders helpen om het verdriet en gemis van je kind dragelijker te maken. Dit doe ik door een zielsafstemming met je overleden kind om antwoorden te geven op het overlijden van hun kind. Wat is de reden van overlijden, apart van de fysieke omstandigheden? Wat is de levensles van je overleden kind voor jou/jullie en wat is die van je overleden kind? Hoe kun je verder gaan met je leven?

Er zijn allerlei fysieke omstandigheden: een miskraam, abortus , overlijden tijdens de zwangerschap, overlijden tijdens of kort na de geboorte, overlijden door een ongeluk of ziekte.

Zelf contact leren maken met je overleden kind:

Ik heb contact met de ziel van Jens. Jens begeleidt en inspireert mij in mijn missie. Ouders leren hoe ze weer gelukkig worden na het overlijden van hun kind. Door ze weer in contact te brengen met hun geliefde kind.

Dit contact met Jens is zo fijn en ik weet dat veel ouders dit ook graag willen. Maar ze weten niet hoe en vaak lukt het ook niet. Ze denken dat het niet kan, dat hun kind weg is. Het enorme verdriet, de pijn en blokkades staan dit contact in de weg. Ik kan helpen om zelf contact te leren maken met de ziel van je overleden kind.

In een gratis kennismaking gesprek vertel ik je graag hoe ik je kan helpen om weer geluk te voelen na het overlijden van je kind.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Industrieweg 4B, 4233 GA, Ameide

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De weg naar de kern voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Industrieweg 4B, 4233 GA, Ameide
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje