Terug naar overzicht

Hartecompas

Klanten
beoordeling
0,0

Rouw- & Verliestherapie voor iedereen

Hartecompas geeft rouw- en verliestherapie aan iedereen die een verlies heeft ervaren. Of dit nu is vanwege: ziekte, overlijden, (echt)scheiding, verhuizing/emigratie, carrière of toekomstbeeld. Door op een empathische en zachte manier aan te sluiten mag alles dat er is, er zijn. Hartecompas helpt je meer inzicht te geven in waarom jij je voelt zoals jij je voelt, je denkt zoals je denkt en doet zoals je doet. Deze inzichten geven je meer (be)grip op de situatie waardoor je weer in je eigen kracht kan staan en verder kunt leven met het verlies dat je bij je draagt. De sessies worden 1-op-1 aangeboden en hoe snel of hoe vaak je dit wilt, is geheel aan jou. De diensten zijn uitsluitend op locatie, het liefst bij jou thuis. 

De expertise van Hartecompas ligt binnen de intramurale zorg (24-uurs), om, d.m.v. workshops en presentaties: zorgorganisaties, zorginstellingen en zorg- en hulpverleners meer kennis en kunde te bieden. Dit zodat kwetsbare doelgroepen; zoals mensen met NAH, mensen met een LVB, mensen die doof en/of slechthorend zijn ook de juiste ondersteuning en begeleiding kunnen ontvangen. Hartecompas komt hiervoor graag op locatie.

Hartecompas wil het taboe rondom rouw en verlies doorbreken en dit kan wanneer er makkelijker en meer over deze thema’s gesproken wordt, ernaar gevraagd wordt. Ook meer erkenning voor de vele thema’s die vallen onder rouw en verlies, want dit is meer dan ziekte en overlijden. Daarom biedt Hartecompas zo breed haar diensten aan, aan iedereen die vastloopt in een rouw- en/of verliesproces.

Ben je nieuwsgierig naar de persoon áchter Hartecompas, wil je graag meer informatie over wat Hartecompas kan doen, of wil je een kennismakingsgesprek? Kijk op de website voor meer informatie. Mail of bel voor vragen of om een afspraak te maken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lauweriksplein 19, 7425 AW, Deventer

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Hartecompas voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lauweriksplein 19, 7425 AW, Deventer
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje