Terug naar overzicht

Praktijk Lief Lijf

Klanten
beoordeling
0,0

’Wanneer ik morgen doodga, vertel dan aan de bomen hoeveel ik van je hield’

Deze zin uit het gedicht van Hans Andreus laat mij iedere keer weer voelen waar rouw over gaat. Het zijn met iets wat zo diep gaat en zo groot is als rouw.
Het raakt me steeds weer, door de herkenning van mijn eigen verlieservaringen die ik in mijn leven heb gehad, maar vooral door het werken met cliënten met verlies en rouw in mijn praktijk.

Massagetherapie bij verlies en rouw

Een verlies van een dierbare, maar ook het verlies van gezondheid, een kinderwens die niet in vervulling gaat, verwachtingen die niet uitkomen, het is allemaal verlies.
Hoe ga je ermee om? 

Ik biedt lichaamsgerichte begeleiding aan mensen die te maken hebben met rouw en verlies, omdat rouw altijd voelbaar is in je lijf. Misschien herken je het, je adem die vastzit, een druk op je borst of momenten van verstarren.
Massagetherapie is een uitnodiging aan jou om juist met aandacht te voelen hoe het nu met je is. Via aanraking wordt je je bewust van jezelf, en van wat jij nodig hebt. 

Over mij

In 2009 ben ik praktijk Lief Lijf gestart, na mijn HBO opleiding tot massagetherapeut bij Holos academie. In mijn praktijk heb ik altijd gewerkt met vrouwen die te maken hebben met rouw & verlies en trauma. Thema's die me raken en waar ik als therapeut steeds verdieping in zoek.
Zoek je ondersteuning bij jouw verlies, je bent meer dan welkom.
Ik ontmoet je graag.

Karin van den Elzen

* Lid van het Landelijk Netwerk Rouwen met Compassie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Thorbeckelaan 2, 2805 CA, Gouda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Praktijk Lief Lijf voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Thorbeckelaan 2, 2805 CA, Gouda
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje