0
Terug naar overzicht

Made for Moments

Klanten
beoordeling
0,0

Het team bestaat uit deskundige, creatieve en vakbekwame mensen die zorgen voor een prachtige collectie, nieuwe producten, gebruiksvriendelijke website en inspirerende socials. Meer dan 15 jaar ervaring in het maken van kaarten voor mooie levensmomenten voor geboorte, trouwen en jubileums. Om iedereen volledig te helpen met de emotionele momenten rondom rouw en afscheid zijn er mooie rouwcollecties ontworpen.

Thema's

Kies een kaart uit een van de vele collecties. Een populair thema is de natuur. Prachtige kaarten met orchideeën, klaprozen, veldbloemen of droogbloemen. Of denk aan landschappen zoals het strand of het bos. Er zijn meerdere kaarten met al mooie foto’s, maar je kan gemakkelijk de foto vervangen voor een eigen foto van een herkenbare plek of moment.

Een serviceteam dat graag meedenkt

Het zelf maken van rouwdrukwerk wordt door Made for Moments zo makkelijk mogelijk gemaakt. De overzichtelijke editor zorgt het gemakkelijk kunnen aanpassen van de teksten en opmaak. Er kunnen kopieën worden gemaakt voor verschillende versies en formaten voor extra informatie. Het serviceteam denkt graag mee en zorgt voor een extra controle op teksten en uitlijning. Alles is mogelijk en dat is fijn om te weten.

Verschillende mogelijkheden

Naast de rouwkaart is de mogelijkheid om het volledige drukwerk zelf te maken. Bijpassende condoleancekaartjes, het programmaboekje voor tijdens de dienst, koffietafelkaartjes voor bij de kaart en bedankkaarten na afloop. Er staat al een ruime collectie klaar en er is altijd een mogelijkheid om een eigen kaart te ontwerpen.

Voor het bezorgen van de kaarten zijn verschillende mogelijkheden. Via de website kan je gemakkelijk een excel met adressen uploaden en de kaart direct naar vrienden en familie laten versturen. De kaarten zijn ook als pakket naar jezelf te versturen, de enveloppen kunnen alvast geschreven worden en via een rouwverzendenvelop zelf naar de post gebracht worden. Is er spoed bij de verzending gebaat dan is er ook een koeriers mogelijkheid. Altijd een passende oplossing voor de beste verzending en bezorging.

Het gemak om het zelf te maken staat voorop. De vakkennis van het team zorgt ervoor dat er passende hulp en advies geboden wordt om het mooiste rouwdrukwerk zelf te maken.

Made for Moments - ROUW heeft Daglief overgenomen en levert hun kaarten en herinneringsproducten sinds eind 2023 via www.daglief.nl.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH, Zeist

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Made for Moments voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH, Zeist
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje