Terug naar overzicht

MyCardsRouwkaarten.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Al jarenlang hebben wij het geluk dat wij als MyCards.nl betrokken worden bij de meest intieme en spannende momenten in het leven van onze klanten zoals geboorte, trouwen en jubilea.

Met MyCards-Rouwkaarten.nl willen we mensen graag helpen bij de minder vrolijke momenten in een mensenleven.

In sommige gevallen heeft men zich kunnen voorbereiden op het afscheid, maar in de meeste gevallen komt dit afscheid onverwachts. Wij proberen voor beide situaties een eenvoudige manier te bieden om mooi en persoonlijk rouwdrukwerk te maken zoals rouwkaarten, bidprentjes en herinneringskaarten en bedankkaartjes.

Met onze handige online kaartenmaker kunt u eenvoudig een persoonlijke rouwkaart maken. Hiervoor kunt u een volledig eigen ontwerp maken of gebruiken, of u maakt een keuze uit één van de vele ontwerpen uit onze collectie. Deze ontwerpen zijn ontworpen door professionele designers en kunt u eenvoudig zelf online naar eigen wens en smaak aanpassen. Welke keuze u dus ook maakt, u weet zeker dat u een kaart verstuurt die past bij de persoon waar men afscheid van neemt.

Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit des te meer.

Daarom werkt MyCards-Rouwkaarten.nl uitsluitend samen met geselecteerde professionele designers. Al deze ontwerpers doen hun werk met passie en liefde voor het vak. Ook de kwaliteit van het drukken is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij hiervoor uitsluitend met het beste materiaal. Op deze manier zorgen wij er met z’n allen voor dat u zich als klant niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van de kaarten.

Duidelijkheid, vertrouwen, gemak en overzicht zijn voor MyCards-Rouwkaarten.nl de belangrijkste thema’s en wij zijn dan ook continu bezig om deze thema’s te bewaken en daar waar mogelijk te verbeteren. Zo is onze online kaartenmaker zo gebouwd dat het aanpassen en/of bewerken van een kaart zo natuurlijk en logisch mogelijk werkt.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kerkewijk 65, 3901 EC, Veenendaal

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met MyCardsRouwkaarten.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kerkewijk 65, 3901 EC, Veenendaal
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje