Terug naar overzicht

Stalhouderij Vijfheerenlanden

Klanten
beoordeling
0,0

Cees Reedijk groeide als kleine jonge op tussen de paarden en had altijd al interesse in Assepoester koetsen. Na jaren samen met zijn ouders gewerkt te hebben op de Stalhouderij, besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Hij ging verder onder de naam Stalhouderij Vijfheerenlanden. De stalhouderij houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van koetsen, zowel voor trouwen, communies en ook voor een persoonlijke uitvaart.

Bolkoetsen

De drie prachtige bolkoetsen (ook wel bekend als de Assepoester koets) waarover de stalhouderij beschikt, zijn een unieke toevoeging aan het assortiment rouwkoetsen. De Assepoester koetsen hebben zij in drie varianten: wit, roze - geschikt voor kinderen én volwassenen - en een kleine witte. Het verlies van een dierbare is erg zwaar en daarom proberen zij bij Stalhouderij Vijfheerenlanden het afscheid zó vorm te geven dat er waardevolle herinneringen gemaakt kunnen worden.

Eervol afscheid nemen

De huur van een rouwkoets biedt de mogelijkheid voor een prachtig laatste eerbetoon. Neem eervol afscheid op een stijlvolle en waardige manier. Om in stijl afscheid te kunnen nemen van uw dierbaren biedt Stalhouderij Vijfheerenlanden verschillende mogelijkheden, waaronder zwarte, roze, grijze of witte rouwkoets met twee of vier paarden, volgkoetsen en bloemenwagens. Met een bloemenwagen kun je het rouwvervoer compleet maken. De bloemenwagen volgt de rouwkoets naar de uitvaartlocatie. Uiteraard zijn de koetsiers gekleed in gepaste kledij.

"Wij verzorgen met zorg en aandacht het staatsievervoer."

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden voor een bijzondere rouwkoets op de website of neem gerust contact op. Wilt u liever een koets van dichtbij bekijken, dan kunt u een afspraak maken en staat de koffie voor u klaar!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lekdijk 16, 4235 VK, Tienhoven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Stalhouderij Vijfheerenlanden voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lekdijk 16, 4235 VK, Tienhoven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje