Terug naar overzicht

Memari

Klanten
beoordeling
0,0

Wat is Memari?


Je kunt ervoor kiezen om het gedenksieraad in zijn geheel te dragen, als je als dierbare je Memari wilt nalaten aan nabestaanden. Op deze manier hebben je nabestaanden een gedenksieraad dat echt van jou is geweest en dat je ook een tijdje gedragen hebt.
 Of
nabestaanden kunnen er ook voor kiezen een ongedragen gedenksieraad te kopen, wanneer een dierbare is overleden. Hiervan kunnen zij een stukje aan jou meegeven.


Het gedenksieraad is ooit één geheel geweest, net zoals de band tussen jou en de overleden persoon. Nu jullie uit elkaar gaan, wordt het gedenksieraad ook symbolisch gescheiden. De verbinding tussen jullie zal echter altijd blijven bestaan.

Regels

Er zijn verschillende ‘regels’ die je kunt hanteren, wanneer je een Memari gedenksieraad wilt gebruiken. Het is aan jullie om af te spreken hoe je ze in de praktijk wilt gebruiken en of je er nog iets aan toe wilt voegen. 


Zichtbaarheid

Wanneer je je Memari gedenksieraad zichtbaar draagt, sta je open om over je persoonlijke verhaal te praten. Wanneer je het sieraad af hebt, of onder je kleding draagt, heb je het liever niet over je verhaal. Zo weet je van elkaar wanneer de ander zich goed voelt bij het delen van soms moeilijke gesprekken.

Afstand

Soms kan het helpen om even afstand te nemen van jouw persoonlijke verhaal (gesymboliseerd door het gedenksieraad), door het van je af te nemen en letterlijk een plekje te geven.


Delen

Nadat een dierbare is overleden, breek je het kleinste porseleinen stukje af en geef je het aan deze persoon mee in de kist. Het grootste deel van je Memari gedenksieraad houd je als nabestaande bij je als herinnering en als hulpmiddel bij je rouwproces.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zernikelaan 3, 2871 LP, Schoonhoven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Memari voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zernikelaan 3, 2871 LP, Schoonhoven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje