Terug naar overzicht

Memorie Sieraden

Klanten
beoordeling
0,0

Memorie Sieraden: 'Memories close at heart'.
Onze herinneringssieraden zijn speciaal bedacht en ontwikkeld door ontwerpers in ons eigen sieradenatelier. Deze sieraden draagt u dichtbij en versterken de herinnering aan uw dierbare overledene(n), zowel mens als dier. Ook speciale momenten vragen vaak om een herinnering, zoals een trouwdag of jubileum.

Onze sieraden zijn toegankelijk voor iedereen en niet gebonden aan leeftijd. Iedereen heeft een eigen verhaal en persoonlijke herinneringen die hij of zij koestert. Dat vraagt om een speciaal sieraad. In onze collecties is er ook voor u een passend sieraad te vinden, leverbaar in goud, zilver, edelstaal en titanium, in vele variaties.

In ons veelzijdige assortiment vindt u tekstringen, asringen, colliers, ashangers, asoorbellen, asarmbanden enz. De ontwerpers en makers van onze herinneringssieraden zijn gediplomeerd als Meester-Goudsmid. Al onze sieraden worden op ambachtelijk wijze en met passie voor het smeedwerk, vervaardigd.
Herinneringssieraden bieden vele mogelijkheden.

In onze herinneringssieraden kunnen wij bijvoorbeeld as van ene overledene verwerken of een naam of persoonlijk symbool meegeven. Heeft u zelf een eigen idee of ontwerp dat u graag in een sieraad verwerkt wilt zien? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zo'n sieraad is uniek en u draagt een extra persoonlijke en tastbare herinnering met u mee. Al onze sieraden zijn gekeurd door de Nederlandse Waarborg.

Onze website.
Op www.memoriesieraden.nl kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken. Veel sieraden zijn ook zonder asverwerking te leveren. Uiteraard bent u van harte welkom om persoonlijk uw wensen met ons te bespreken en om professioneel advies te vragen. Onze fysieke winkel is 'WatchHouse' te Gouda. In het gezellige stadshart, informeren wij u graag, onder het genot van een kopje koffie of thee. U vindt ons tevens op Facebook.
Memorie Sieraden

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD, Gouda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Memorie Sieraden voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD, Gouda
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje