Terug naar overzicht

parlAmore

Klanten
beoordeling
0,0

De Rouwknoop: bijzonder aandenken en betekenisvol familiestuk

Op een edelsteen draag je een knoopje van een kledingstuk van je overleden dierbare als tastbaar aandenken. Als je beseft hoe vaak het is aangeraakt door de overledene, krijgt zo’n alledaags knoopje iets heel intiems.
Het knoopje is eenvoudig te verwisselen. Dat maakt het mogelijk om met één basissteen op verschillende momenten, zoals een geboorte- of een sterfdag, verschillende overledenen te gedenken. Voor het bewaren van hun knoopjes is er ruimte in een handgemaakt gedenkkistje, dat bovendien passe-partouts bevat waarin hun portretjes passen.
Met knoopjes van steeds meer dierbaren kan een kistje in de loop der jaren uitgroeien tot een emotievol familiestuk, dat aan volgende generaties kan worden doorgegeven.
Is de Rouwknoop voor jezelf een manier om een aandenken bij je te dragen, hij kan ook aanleiding zijn voor een gesprek over je verlies, als je daar behoefte aan hebt.

De As-cabochon: ring met een element voor wat as, een plukje haar of een beetje aarde

Een zilveren of gouden ring met een element van brons, zilver of goud waarin een beetje as, wat aarde of een plukje haar kan worden bewaard.
Hergebruik: het is in principe mogelijk om oud goud of zilver te laten omsmelten.
Personaliseren: bekijk op de website de verschillende mogelijkheden.
Vanwege de vorm heet dit sieraad ‘As-cabochon’: cabochons zijn bewerkte edelstenen met een bolle bovenkant en een vlakke onderkant.

Rouwspeld: ‘uitvaartcorsage’ en elegant rouwteken

Steeds vaker kiezen de naasten van de overledene er voor om het condoleren informeel te houden. Met deze uitvaartcorsage zijn zij gemakkelijk te herkennen voor de bezoekers van de uitvaart. Personaliseren van de rouwspeld is mogelijk door er een portretje van de overledene of van zijn of haar favoriete bloem in te schuiven. De Rouwspeld kan ook als rouwteken worden gedragen.
parlAmore heeft een webshop en geen winkel; het is mogelijk om op afspraak langs te komen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nieuwe Prinsengracht 18 , 1018 XJ, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met parlAmore voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nieuwe Prinsengracht 18 , 1018 XJ, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje