0
Terug naar overzicht

Tekst-Ring.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Sinds 2009 maak ik al ringen met gestempelde tekst maar in 2011 ben ik gaan werken met een nieuwe techniek waardoor ik naast het stempelen ook eigen handschriften, vingerafdrukken of kindertekeningen in een ring kon zetten. Daardoor werd het mogelijk om een stukje tekst uit een poëziealbum in een ring te zetten maar een laatste wens of boodschap kunnen we ook vereeuwigen in een ring.

Ring met wens voor de toekomst
Als je er straks niet meer bent wat wens je dan je dierbare toe? Bij Tekst-ring kun je die wens of boodschap in een ring laten zetten voor je geliefden. “Ik ben trots op jou” in je eigen handschrift in een ring voor je dochter zal een waardevol sieraad blijven voor de rest van haar leven.

Tekst uit een poëzie album in een ring
Welke meisje heeft er geen een; een poëziealbum? En vaak waren de eerste die erin mochten schrijven je ouders, broers zussen en oma’s en opa’s. Als een van deze dierbare wegvalt wordt dat gedichtje extra bijzonder. Bij tekst-ring.nl kun je een stukje tekst in het eigen handschrift van de overledene uit je poëziealbum van vroeger laten vereeuwigen in een ring van zilver of goud. En als je wil kan ik er ook nog as in verwerken.

Geboorte of rouwkaartje in een ring
Het verlies van een kindje is het ergste dat een mens kan meemaken. Bij Tekst-ring kun je het geboorte of rouwkaartje van jullie kindje in een ring zetten. Eventueel gecombineerd met een hand of voetafdrukje en een beetje as of een lokje haar. Tijdens een gesprek gaan we kijken hoe we jullie kindje het mooist kunnen gedenken in een prachtig sieraad. Na een eerste gesprek ga ik ontwerpen voor jullie uitwerken tot een mooi eerbetoon.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sparrendreef 13, 4132 XW, Vianen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Tekst-Ring.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sparrendreef 13, 4132 XW, Vianen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje