Terug naar overzicht

The Seventh Sea

Klanten
beoordeling
0,0

Ben je op zoek naar een prachtig modern en minimalistisch gedenksieraad waarin je as, haar of vacht, stof, zand of deeltjes van melktandjes wilt laten verwerken? Dan help ik je met liefde verder om een mooie tastbare herinnering voor jou en je dierbare te maken. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos, zo kun je bijvoorbeeld een sieraad laten maken in de kleur van iemands ogen, je eigen lievelingskleur of de kleur van een geboortemaand.

Energie die je bij je draagt

The Seventh Sea is ontstaan in 2018 nadat ik (Linda Visser) mijn broer verloor. Ik was op zoek naar een mooi minimalistisch sieraad en ben na een lange zoektocht van niets kunnen vinden wat bij mij paste, ben ik mijn eigen sieraad gaan maken.

Ik leerde tijdens het werken met glas, dat in de as of haar van een persoon ‘Carbon Energy’ zit. Deze energie komt op een prachtige manier in het glas vrij door middel van kleine subtiele luchtbelletjes, vereeuwigd in je sieraad. Ze noemen dit ook weleens ‘de laatste adem’...

Deze energie draag je voor altijd bij je, net als je mooiste herinneringen...

Persoonlijke contact

Al het contact is persoonlijk, we bespreken samen je wensen en aan de hand hiervan maak ik vrijblijvend wat samples. Mits je een sieraad en kleur hebt gekozen en een bestelling wilt plaatsen, vraag ik je om een klein beetje as, haar of ander materiaal naar mij toe te sturen. Ik ga uiterst zorgvuldig met al het materiaal om en als je het fijn vindt mag je ook een foto en/of brief mee sturen over je dierbare overledene. Deze hou ik er dan bij wanneer ik met je sieraad aan de slag ga om zo de herinnering in leven te houden.

Draag de energie van je je dierbare voor altijd met je mee, bekijk mijn website voor de mogelijkheden en neem bij vragen gerust contact met mij op.

Lieve groet,
Linda

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met The Seventh Sea voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje