0
Terug naar overzicht

Het Taartgeheim

Klanten
beoordeling
0,0

Het Taartgeheim is een taartenwinkel in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Ons team maakt taarten voor iedere gelegenheid en wij zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde taarten. Met ons team maken wij al jaren met veel passie taarten en voor elke gelegenheid! Het Taartgeheim is o.a. bekend als Bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Wij zijn vereerd met onze toptrouwbedrijven Award van de regio Zuid-Holland!

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Geboortetaarten, Petit Fours, Cupcakes, afscheidsgebak, Zakelijk gebak en taarten voor de uitvaart. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor uw eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp. Het team van Het Taartgeheim heeft diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in Taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan.

Het Taartgeheim heeft ook tijdelijke acties. Op het moment bieden wij onze taarten aan voor kleinere bijeenkomsten. Kijk bij de acties, bij “webshop”, om te zien wat wij u kunnen bieden in deze tijd. Staat er iets niet bij dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

U kunt tevens bij ons terecht voor het uitprinten van bijvoorbeeld foto's op fondant sheets. Ook kunt u bij ons terecht voor onze bavarois, botercreme, biscuit of muffin. Wij bieden ook basispakketten aan zodat je een kant- en klare basis taart mee naar huis neemt om zelf te decoreren.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ook op Facebook alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scheepmakershaven 42, 3261 KN, Oud Beijerland

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Het Taartgeheim voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scheepmakershaven 42, 3261 KN, Oud Beijerland
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje