0
Terug naar overzicht

Vendu Rotterdam

Klanten
beoordeling
0,0

Het Vendu Notarishuis is de partner voor professionele en zorgzame afhandeling van een nalatenschap. Van oorsprong is het veilinghuis opgericht door notarissen uit de regio om nalatenschappen af te handelen, deze dienst leveren wij nog steeds. Met 200 jaar ervaring en deskundigheid bieden wij totale ontzorging bij het taxeren, verdelen en veilen van uw waardevolle objecten tot aan het bezemschoon opleveren van een woning.

Het Vendu Notarishuis Rotterdam is één van de oudste veilinghuizen in Nederland. Sinds 1990 zijn wij gevestigd in een monumentaal pand, aan de Kipstraat, in het centrum van Rotterdam.
In deze stad van de wederopbouw organiseert het Vendu Rotterdam verschillende veilingen door het jaar heen. Met specialisten op het gebied van juwelen, zilver, schilderijen en Aziatische kunst en Design, kunnen wij een zeldzaam niveau van expertise leveren.

Onze experts beoordelen per object welke veiling het meest geschikt is, zodat voor u de hoogste opbrengst gerealiseerd kan worden. Naast onze halfjaarlijkse Kunst- en Antiekveiling zijn wij in 2014 gestart met een zeer succesvolle Designveiling, in deze veiling worden Jugendstil, Art Deco en Design voorwerpen en meubels aangeboden. Tevens organiseren wij algemene veilingen voor de minder kostbare items. Hierin worden o.a. schilderijen, meubelen, sieraden en porselein geveild.

Onze tarieven zijn als volgt:

Taxeren voor nalatenschap/verzekering en verdeling
Het eerste uur of deel daarvan: €150
Elk volgend half uur: €75
Reiskostenvergoeding:€0,55 per kilometer, met een minimum van €17,50
Veilen

Wij berekenen een commissie over de gerealiseerde opbrengst van 18%, dit is inclusief:
- fotokosten
- verzekering
- opslag

Ontruimen en bezemschoon opleveren
Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kipstraat 54, 3011 RT, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Vendu Rotterdam voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kipstraat 54, 3011 RT, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje