0
Terug naar overzicht

Alma Uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
9,9

Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming met jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit 4 bevlogen uitvaartbegeleidsters; fijne vrouwen, die goed kunnen luisteren en u kunnen gidsen door uitvaartland.

U heeft te maken met 1 uitvaartbegeleidster vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Alma Uitvaartzorg wordt geleid door Barbara Alma. Zij wordt bijgestaan door Alide Teekens, Ariane Staat en Martha van Seters; iedereen is opgenomen in het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers.

De uitvaart en de dagen ervoor zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces; ze vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene en bij u.
We bieden u persoonlijke en praktische ondersteuning na het overlijden. We kunnen u informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn en we kennen regio het Gooi en omstreken op ons duimpje. Aan de hand van uw wensen stellen we met u het afscheid samen. In alle rust!

We kennen geen opslag op diensten en producten van derden en geen bonusregelingen. We zijn dus onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past.

Uitvaartbegeleiding is ons vak, dat we met passie uitoefenen en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u later kan terugdenken aan een prachtig afscheid.

Alma Uitvaartzorg is gevestigd in Naarden-Vesting en heeft Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg en het Gooi als haar directe werkgebied. Alma Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. De afgelopen jaren op rij werd onze dienstverlening gemiddeld met een 9,8 beoordeeld.

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 035-6910743 of kijk op www.almauitvaartzorg.nl. Bel bij overlijden 06-31577320

Klanten
beoordeling
9,9

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oostwalstraat 6, 1411 RM, Naarden

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Barbara Alma heeft op voortreffelijke wijze de uitvaart van mijn oom verzorgt en mij fantastisch bijgestaan in mijn rol als executeur. Vanaf de eerste dag, waar alles je overvalt, tot aan de nazorg, waar bezinning en rust plaats krijgt, heeft Barbara ons professioneel begeleid met het uitvaartproces en alles wat er bij komt kijken. Met oprechte aandacht voor een ieder, empathie, geduld, pragmatiek wanneer nodig, en met oog voor details. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de uitvaart op een bijzonder mooie en waardige wijze verloopt. Heel veel dank Barbara."
Michiel Meijer
"In 2012 hebben wij kennis gemaakt met Alma Uitvaartzorg en dat was een geweldige steun en ervaring. In 2016 heeft Barbara ons wederom begeleidt en ons geholpen en gesteund in een hele verdrietige tijd. Juni 2022 was het niet Barbara maar Ariane die ons heeft bijgestaan en in juli jl. leerden wij Alide kennen. Wat een geweldige vrouwen zijn jullie!! De organisatie is waterdicht, geen detail verliezen jullie uit het oog. Daarbij is er ook veel persoonlijke aandacht en maken jullie het leven van de nabestaanden een stukje lichter zonder dat het een "feestje" wordt. Heel knap zoals jullie daar een belans in weten te vinden. We zijn jullie enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, heel veel dank daarvoor!"
Familie Flinterman
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Alma Uitvaartzorg voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

Han Siem
"Echt fantastische begeleiding. Alles wordt tot in de puntjes geregeld! En in de periode van rouw is dat echt ideaal. Dus van harte aanbevolen!"
Ank Stevens
"Alma Uitvaartzorg is de beste uitvaart verzorger die je je maar kunt wensen. Zo behulpzaam, vriendelijk, begripvol etc."
Fred Muller
"Barbara Alma heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Alle aspecten hiervan zijn zonder uitzondering snel, efficiënt en doeltreffend uitgevoerd. Zij heeft de nabestaanden op uitstekende wijze bijgestaan: deskundig, zorgzaam en flexibel."
familie Reeskmap
"En daar zaten we glazig te staren naar de menukaart in het restaurant. Wat moesten we bestellen?' We hadden geen idee, geen overzicht. Iemand zei.. zullen we het aan Alide vragen? We lachten en we waren je zo dankbaar🙏🏻♾️💓"
Chris Stuurman
"Bij het verlies van levenspartner, moeder en oma kom je op onbekend terrein, waar je een gids nodig hebt. Zulk een gids is Martha voor ons geweest. Ze kon goed luisteren en wist samen met ons als familie de best passende oplossingen te bedenken. Hierdoor is de uitvaart een onvergetelijke gebeurtenis geworden. Het ritueel voor de kleinkinderen met de zelf versierde vlinders, die ze op de kist mochten schroeven verdient een aparte vermelding. Ook was het drukwerk prachtig uitgevoerd. Heel veel dank voor het hele team."
Louis J Frank
"Uw Martha heeft de totale uitvaart van mijn echtgenote begeleid, een heel mooie en bijzondere ervaring. 5 sterren op zijn minst. Hartelijk dank ook namens familie en vrienden."
Petra
"Ontzettend fijne en warme begeleiding door Ariane. Veel aandacht, geduld, toegankelijk. Iemand die van a tot z ontzorgt, meedenkt en het overzicht goed heeft bewaakt voor een mooi en gedenkwaardig afscheid. Ook erg fijne nazorg met oa tips in rouw voor de nabestaanden. Kortom ruim 5 sterren en aan te bevelen."
Sonja Brekelmans
"De begeleiding van Barbara en haar team is goud. Barbara is stimulerend voor iedereen in deze os zo intensieve periode. Ze doet zoveel meer dm alleen het regelen van de uitvaart. Ze heeft oog voor iedereen in het systeem en wat iedereen nodig heeft, inclusief de overledene. Ik heb onwijs veel te danken aan de hulp van deze wijze lieve vrouw die doorpakt op cruciale momenten en ook nog eens over humor beschikt. De afscheidsdienst heeft zij op een indrukwekkende en uiterst waardige manier geleid. Ook daarin was zij stimulerend en coachend voor iedereen. Dank Barbara. Ik zal je nooit vergeten."
Ingrid van Heel
"We zijn heel dankbaar dat Alide ons zo geweldig heeft bijgestaan en heeft ontzorgt. Over werkelijk alle, (ook kleine) details werd goed over nagedacht. We kregen veel goede adviezen en er werd serieus naar ons geluisterd. Ik zou Alma uitvaartzorg aan iedereen aanbevelen. Zoveel empathie en geduld! Niets was teveel ! Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen! Onze dank is groot."
Eva en Bob
"Bedankt voor de fantastische respectvolle en liefdevolle wijze waarop je ons de afgelopen dagen hebt gesteund. Je rust, het meedenken, het oprecht vertrouwen hebben dat het goed komt; dit alles heeft ervoor gezorgd dat we het afscheid van mama hebben kunnen doen zoals we dat voor ogen hadden. Vooral het weten dat we op je terug konden vallen waar nodig, gaf ons een rustig gevoel. Daarvoor zijn we (en dan spreek ik echt over de hele familie) je heel erg dankbaar; we hadden het niet beter kunnen wensen! Fijn dat mama ons op jouw pad heeft gebracht!"
Frans
"Martha heeft de uitvaart van mijn echtgenote Cisca (59), moeder van onze kinderen, heel warm en betrokken begeleid. Meelevend, veel aandacht voor onze wensen, maar ook heel professioneel. Niets dan complimenten! Wij kijken terug op een heel mooi afscheid van Cisca en bijbehorende voorbereiding."
Helma
"Als je plotseling je grote liefde verliest en in totale paniek een uitvaart moet regelen, dan heb je in Alide Teekens van Alma Uitvaartzorg precies de juiste persoon te pakken. Deskundig, rustig, luisterend, meedenkend, behulpzaam, zorgzaam….. Samen een warm en liefdevol afscheid kunnen organiseren, alles is precies gelopen zoals bedacht. Ik ben haar heel erg dankbaar voor de grote steun in deze verdrietige tijd."
Amy
"Barbara, nogmaals heel veel dank voor al hetgeen je gedaan hebt om het afscheid van mijn moeder tot een gebeurtenis te maken waarop wij allen met warme gevoelens kunnen terugkijken. Ook vrienden en familie hebben mij verteld hoezeer ze onder de indruk waren. De ‘evaluatie’ doe ik morgen op de post. Allemaal tienen. ‘Nog nooit vertoond’ was het commentaar van mijn zoon, maar ik heb werkelijk geen enkel negatief punt. Alles was top of the bill van de bloemen tot de catering. Maar het allerbelangrijkste was voor mij de rust die jij uitstraalt, ook in lastige situaties. Die rust is voor mij een enorme steun."
Anoniem
"Haar sterkste kant is meebewegen met de wensen van de familie. Zeker als de wensen niet alledaags zijn. Barbara regelt het! De begeleiding was respectvol en vol warmte."
Anoniem
"Zeer vriendelijke en professionele begeleiding/organisatie. Speelt goed in op de wensen van de cliënt. Van harte aanbevolen."
Anoniem
"Wij willen onze dank uitspreken voor de fantastische begeleiding, adviezen, steun en medeleven. Barbara heeft de uitvaart van onze tante (2012) en onze moeder (2016) verzorgd. Op 12 juni 2022 overleed geheel onverwachts onze vader en kwamen wij in contact met Ariane. Wat een geweldige vrouwen zijn jullie! Het is een warme deken die jullie over ons heen hebben gelegd. Het heeft ons heel veel troost en steun gegeven. Enorm veel werk uit handen genomen. Het heeft deze zware tijd voor ons wat lichter gemaakt en daar zijn wij jullie heel dankbaar voor. Wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst!"
Anoniem
"Ik wil je zeer bedanken voor je persoonlijke aandacht en warme zorg bij het afscheid van mijn schoonmoeder. Het is door jouw verfrissende begeleiding als “doortastend alom aanwezig elfje” voor mij een mooi afscheid. Heb hier ook nu vrede mee. Mijn overleden vader zei altijd “Je moet doen wat je hart je ingeeft” Ik doe dat zelden tot nooit, mijn state of mind was vandaag zo dat ik het deed (durfde)… Je hebt een prachtig vak gekozen en je doet het magistraal! Mijn oprechte dank daarvoor!"
Mary
"Dank je wel, Martha voor alle hulp bij de uitvaart van mijn vader. Je hebt ons veel zorg uit handen genomen en had alle tijd en aandacht voor ons die nodig was om er een mooi en op de persoon toegesneden afscheid van te maken. Alles liep zoals gehoopt!"
Anoniem
"De uitvaart van mijn oom was klein en bescheiden. Groot was de begeleiding door Alide. Aandacht heelt……………."
Wilma
"Alma Uitvaartzorg kan ik iedereen aanbevelen. Er wordt goed geluisterd, de wensen worden secuur doorgenomen en uitgevoerd. Toen mijn partner overleed was ik heel blij dat er voor me “gezorgd” werd. De uitvaart was voor mij precies zoals ik het mij had voorgesteld. Alles liep soepel. Ook de nazorg is perfect. Alleen maar lof!"
Eric
"Meer dan lof over Alma Uitvaartzorg! Ik werd via mijn therapeut in contact gebracht met Barbara. Mijn vrouw is 4,5 jaar ziek geweest en uiteindelijk op 48 jarige leeftijd overleden. Een aantal weken voor het overlijden hebben mijn vrouw en ik samen met 2 kinderen van 13 en 15 jaar een gesprek gehad met Barbara en met elkaar besproken hoe wij het wilde hebben. Die avond is alles uitgebreid tot in detail besproken. Dus toen het een aantal weken later zo was is het ook precies zo gegaan. Barbara voelt alles zeer goed aan en stuurt en grijpt in wanneer dat wenselijk is en laat alles zijn gang gaan als dat kan. Een zeer prettige persoon om dit proces mee te hebben doorlopen. Ook na de uitvaart nog regelmatig contact en nazorg, dus meer dan top. Dit gaat mij en de kinderen enorm helpen om met dit verlies om te gaan. Dank voor alle begrip, tips en schouder."
Albert
"Jullie hebben geweldig meegedacht in deze moeilijke corona-tijd, daardoor kwamen we in een prachtige ruimte voor de afscheidsbijeenkomst met het kleine gezelschap van 27 personen. Al onze wensen zijn meer dan uitstekend vervuld en aangevuld, bedankt!"
Marianne en Peter
"Wat een fijne begeleiding in een moeilijke periode. Flexibel, meelevend en volledig ondersteunend naar onze wensen en de wensen van de overledene. Niets was te veel gevraagd naast een super fijn contact. Er was niets wat ook maar iets beter had gekund. In 1 woord; perfect"
Karin
"Wat heb je ons veel uit handen genomen rond de uitvaart van ons lieve moedertje. Alle zes de kinderen waren blij met je hulp. Je leidde alles in goede banen, bleef rustig en dacht overal aan. Tijdens de uitvaart loste je ter plekke nog iets op en het was een prachtige dienst, precies zoals wij het wilden. Ook na de begrafenis was er nog contact en aandacht. Heel veel dank."
Els
"Lieve Alide, nogmaals dank voor de vlekkeloze en betrokken organisatie. Heel prettig om met jullie samen te werken!"
Klanten
beoordeling
9,9

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oostwalstraat 6, 1411 RM, Naarden

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Barbara Alma heeft op voortreffelijke wijze de uitvaart van mijn oom verzorgt en mij fantastisch bijgestaan in mijn rol als executeur. Vanaf de eerste dag, waar alles je overvalt, tot aan de nazorg, waar bezinning en rust plaats krijgt, heeft Barbara ons professioneel begeleid met het uitvaartproces en alles wat er bij komt kijken. Met oprechte aandacht voor een ieder, empathie, geduld, pragmatiek wanneer nodig, en met oog voor details. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de uitvaart op een bijzonder mooie en waardige wijze verloopt. Heel veel dank Barbara."
Michiel Meijer
"In 2012 hebben wij kennis gemaakt met Alma Uitvaartzorg en dat was een geweldige steun en ervaring. In 2016 heeft Barbara ons wederom begeleidt en ons geholpen en gesteund in een hele verdrietige tijd. Juni 2022 was het niet Barbara maar Ariane die ons heeft bijgestaan en in juli jl. leerden wij Alide kennen. Wat een geweldige vrouwen zijn jullie!! De organisatie is waterdicht, geen detail verliezen jullie uit het oog. Daarbij is er ook veel persoonlijke aandacht en maken jullie het leven van de nabestaanden een stukje lichter zonder dat het een "feestje" wordt. Heel knap zoals jullie daar een belans in weten te vinden. We zijn jullie enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, heel veel dank daarvoor!"
Familie Flinterman
Review geven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje