0
Terug naar overzicht

Corina Overgaauw Uitvaartbegeleiding

Klanten
beoordeling
0,0

Ruim 13 jaar heeft Corina gewerkt als uitvaartverzorger. In die tijd groeit haar wens om zich toe te leggen op het schrijven van teksten en persoonlijke afscheidsverhalen.
Als een familie met een goed gevoel afscheid kan nemen van hun dierbare overledene is zij pas tevreden.
In alle redelijkheid natuurlijk. Want hoe kun je nou zeggen dat je met een “goed gevoel” afscheid neemt… 

Levensverhaal

Als woorddienstbegeleider komt Corina bij u thuis nadat de uitvaartondernemer alle praktische zaken met u heeft geregeld. Als het gevoel goed is gaat u vertellen over de overledene. Om elkaar goed te begrijpen zal zij op sommige dingen misschien doorvragen. Tijdens het gesprek zullen jullie je samen concentreren op de inhoud van de dienst zelf.

Wat doet Corina dan?

Na het gesprek maakt zij met alles wat u wilt delen een persoonlijk verhaal voor in de dienst. Het complete programma met muziek, foto’s en indien gewenst andere sprekers, maken jullie met elkaar.  Het gaat er vooral niet om hoe een ander afscheid neemt, maar hoe júllie afscheid gaan nemen.

Bij een gesprek brengt Corina zichzelf mee, haar jarenlange ervaring en een vleugje humor. Een gewoon mens dat ook geraakt kan worden door verhalen en gebeurtenissen.

Het is haar passie om op professionele manier samen met de familie een warm en persoonlijk afscheid voor te bereiden. Alles op een manier die past bij de familie en bij degene van wie afscheid genomen wordt. Een afscheid met een lach en een traan. Een afscheid met een realistische afspiegeling van hoe iemands leven is geweest. Want zij weet hoe belangrijk een goed afscheid is.

“Regelmatig vragen mensen mij bij het verlaten van de aula of ik de overleden ook heb gekend. Dat vind ik een enorm compliment.” 

Corina Overgaauw Uitvaartbegeleiding

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Peter Benoistraat 5, 4614 BA, Bergen op Zoom

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Corina Overgaauw Uitvaartbegeleiding voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Peter Benoistraat 5, 4614 BA, Bergen op Zoom
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje