0
Terug naar overzicht

De Groot Uitvaart

Klanten
beoordeling
0,0

De Groot Uitvaart "oog voor detail"

De Groot Uitvaart is een familiebedrijf wat van opa, vader op 2 zoons is overgegaan. U heeft te maken met 1 uitvaartbegeleider vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart. Omdat we in een klein team werken, Mees, Henk, Harma en Ellen, weten we van elkaars werkzaamheden en kunnen u indien nodig altijd te woord staan. Mees en Henk zijn Register Uitvaartverzorgers. 

Luisteren naar de verhalen van de nabestaanden, hoe stond de overledene in het leven. Soms vallen er dingen op in het woonhuis. Of is het zomaar een zinnetje tussendoor van een (klein)kind, dat je een goed beeld geeft. 
Dit alles maakt, dat je dan kan zeggen; het schilderij daar aan de muur komt van de hand van ... Hoe persoonlijk zouden we het maken als we die gebruiken als voorkant van de kaart. Maar denk ook aan een uitvaartmand, houten kist of juist een kist die beschilderd, beplakt of beschreven kan worden. 

De verzameling oude auto's daar in de kast, is het misschien mooi om te kijken of we soortgelijk rouwvervoer kunnen vinden? Op de verjaardag was er altijd soep voor iedereen. Hoe herkenbaar is het voor nabestaanden en genodigden dat, na de begrafenis of crematieplechtigheid, er een grote pan soep staat. Een Haags hopje bij de condoleance, want als snoepjesoma van de straat …
Wij, van De Groot Uitvaart, willen de nabestaanden helpen de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Zodat iedereen kan zeggen, ja dit hoorde bij de overledene. Dat deed me nou echt terugdenken aan … of dat paste nou zo bij hem of haar. Een persoonlijk afscheid met "oog voor detail" neem je uiteindelijk mee in het verwerkingsproces en zal daarna mooie herinneringen oproepen aan jouw dierbare. 

De Groot Uitvaart is gevestigd in Huizen maar werkt ook in andere plaatsen in het Gooi en door jarenlange ervaring in de uitvaart ook inzetbaar in andere delen van Nederland. De afgelopen jaren werd onze dienstverlening gemiddeld beoordeeld met een 9,8.

Mocht u willen weten welke mogelijkheden er allemaal zijn met betrekking tot een persoonlijke uitvaart. Wij staan u graag te woord en kunnen bij u thuis komen om in uw vertrouwde omgeving uw wensen te bespreken. Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 035-5254363 of kijk op www.degrootuitvaart.nl.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Havenstraat 23-25, 1271 AB, Huizen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Groot Uitvaart voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Havenstraat 23-25, 1271 AB, Huizen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje