Terug naar overzicht

Nuiten Groffen uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Een bijzonder leven, verdient een bijzonder afscheid.

Ieder mens is uniek, bijzonder, en verdient een afscheid dat bij hem of haar past. Dit kan heel uitbundig zijn, maar zeker ook ingetogen of traditioneel.
Samen met de familie zoeken wij naar wat past bij de overledene en bij de nabestaanden, naar wat men zelf doet en wat ze liever uit handen geven. Daarbij kan een familie rekenen op onze volle aandacht en persoonlijke adviezen.

Wij creëren ruimte voor eigen inbreng van naasten en zorgen er voor dat het afscheid een herinnering is waar nabestaanden kracht en inspiratie uit halen om verder te kunnen met hun eigen leven.

Na de intense periode rondom de uitvaart is het voor ons niet afgelopen. We gaan na enkele weken bij de familie langs om te horen hoe het met ze gaat. Rondom Allerzielen brengen we nogmaals een bezoekje en nemen dan ook een herinneringsbloemetje mee. Een klein gebaar dat erg gewaardeerd wordt.

In 2015 zijn wij in Steenbergen gestart met onze uitvaartonderneming. Een jaar later hebben wij in Ossendrecht een onderneming overgenomen. Ons werkgebied strekt zich uit over geheel West Brabant en als de wens daar is, ook daar buiten. Inmiddels beschikken wij over een moderne familiekamer in Steenbergen en een stijlvol mortuarium in Ossendrecht.

Naast het begeleiden van uitvaarten vinden wij het ook belangrijk om de dood bespreekbaar te maken. Twee keer per jaar organiseren wij een informatieavond met aansprekend thema rondom de dood en uitvaart. Ook hebben we een spel ontwikkeld dat we gebruiken in de workshop ‘bouwstenen voor een uitvaart’. Tijdens de workshop komen de mogelijkheden en alternatieven rondom een uitvaart aan bod, zodat deelnemers hun wensen op een rijtje kunnen zetten en daarna met hun dierbare(n) kunnen bespreken of vastleggen in een wensenboekje.

Graag tot uw dienst,

Anita Nuiten

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Seringenlaan 168, 4651 KX, Steenbergen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Nuiten Groffen uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Seringenlaan 168, 4651 KX, Steenbergen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje