Terug naar overzicht

Rouwloods

Klanten
beoordeling
0,0

Een gids voor nabestaanden

Rouwloods is een kleinschalige, informele uitvaartonderneming die wordt gekenmerkt door toegankelijkheid, integriteit en professionaliteit. De naam Rouwloods is ontstaan uit het idee dat ik een uitvaartbegeleider zie als een gids voor nabestaanden in waarschijnlijk één van de moeilijkste weken uit hun leven. Ik wil mensen door deze periode heen loodsen, helpen het overzicht te behouden en samen de route bepalen. Het woord loods betekent ook letterlijk: degene die de uitvaart begeleidt. Hierbij wordt in principe verwezen naar de uitvaart van een schip, maar ik zie genoeg overeenkomsten in de taak die de loods of uitvaartbegeleider wordt toevertrouwd.

Rust creëren in een intense periode

Rationeel gezien weten wij allemaal dat sterven bij het leven hoort en dat een dierbare verliezen niet iets is wat je kunt voorkomen. Toch bereiden wij ons daar over het algemeen niet op voor. We praten er liever niet over, denken er liever niet over na en worden vaak totaal overvallen door de confrontatie met het verlies als zich een overlijden voordoet. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en rust te creëren in deze intense periode. Om er samen achter te komen hoe het afscheid er uit moet komen te zien, waar de verschillende behoeften liggen en wat bij jullie én de overledene past. Uiteraard sta ik open voor iedere vorm van invulling van het afscheid. Iedere familie is anders en het is aan mij om je zo volledig mogelijk te informeren over de mogelijkheden.

Als uitvaartplanner in Leiden en omgeving loods ik je door deze periode heen

Zie de contactgegevens hiernaast voor het stellen van een vraag, als je advies wilt of een afspraak wilt maken voor een voorbespreking of kennismaking. Je kunt altijd contact met mij opnemen, ik ben 24 uur per dag bereikbaar en sta voor je klaar. Voor het melden van een overlijden kan je mij altijd bellen, ook midden in de nacht en ook op zon- en feestdagen. Ik loods je graag door deze periode heen.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Musschenbroekstraat 16, 2316 SL, Leiden

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Rouwloods voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Musschenbroekstraat 16, 2316 SL, Leiden
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje