0
Terug naar overzicht

Uitvaartbegeleiding Merel Westermann

Klanten
beoordeling
0,0

“Hoe wil je afscheid nemen van iemand of hoe wil je dat er van jou afscheid genomen wordt? Dat wil je op je eigen manier. Passend bij jou en iedereen om je heen. En voor elk budget.”

Zo open ik mijn website en het laat precies staan waar ik – met de mensen met wie ik samenwerk – voor sta. Voor ons kan een afscheid niet anders zijn dan ‘eigen’. We begeleiden je op zo’n manier dat die eigenheid voel- en zichtbaar wordt, door je tijd te geven en actief mee te denken door het aandragen van ideeën voor andere locaties en aankleding. Zo kunnen we de uitvaart naar jullie wens begeleiden. 'Naar jullie wens' betekent ook dat je ongelooflijk veel zelf kunt doen, ook de dag van de uitvaart zou in principe zonder ons kunnen. We faciliteren je dan waar dat nodig is.

We werken graag samen met nabestaanden die bewust vorm willen geven aan het afscheid of die we bewust kunnen maken van alle mogelijkheden. Daar hoef je zeker geen groot budget voor te hebben. We denken altijd mee – ook wat betreft duurzame keuzes – en vinden het een sport om mee te helpen kosten te verlagen.

Misschien leuk om te weten: Mijn onderneming uitvaartbegeleiding Merel Westermann bestaat sinds 2004. Daarvoor werkte ik lange tijd in de kraamzorg. Voor mij geen wereld van verschil maar juist vol overeenkomsten. Geboorte en dood zijn beide belangrijke drempels in het leven. Ik vind het bijzonder om daarbij te mogen zijn, mensen te ondersteunen en daadwerkelijk iets te betekenen in emotionele en praktische zin.

Ook leuk om te weten: ik heb een prachtige klassieker te huur: een bronskleurige Mercedes rouwauto (1977) uit Italië. Voor iedereen te huur.

uitvaartbegeleiding Merel Westermann

 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Jozef Israëlskade 60, 1078 PX , Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartbegeleiding Merel Westermann voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Jozef Israëlskade 60, 1078 PX , Amsterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje