0
Terug naar overzicht

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

Klanten
beoordeling
0,0

Zacht in ontmoeting, helder in communicatie

Een overlijden komt soms onverwacht. Daarna moeten veel beslissingen worden genomen. Wanneer en waar vindt het afscheid plaats? Hoe doen we dat en wie nodigen we uit? Begraven of cremeren? Wat zetten we op de rouwkaart en/of in de rouwadvertentie? In een tijd van verdriet moet er veel geregeld worden en zijn er tal van vragen te beantwoorden.

Wij nemen er de tijd voor om ze, samen met u, te beantwoorden. Met een open oor en een luisterend hart. Professioneel en betrokken.

Een uniek afscheid dat past

Omdat ieder leven uniek is, mag ook ieder afscheid uniek zijn. Van kalm tot traditioneel tot uitbundig en eigentijds. Wij helpen met het vormgeven van een afscheid waarin uw dierbare overledene wordt herdacht en gevierd zoals het bij hem/haar past. Helder en transparant communiceren staat bij de dames van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal hoog in het vaandel. Dat doen we door samen met u op te trekken in de dagen voor, tijdens en na de uitvaart. Vanuit vertrouwen en persoonlijk contact worden de contouren van een persoonlijk afscheid zichtbaar en vinden we de vorm en de inhoud die daarbij passen.

De Rouwhuiskamer van Wilma van Opstal

Een overledene opbaren kan in veel gevallen thuis. Maar als een thuisopbaring niet mogelijk of gewenst is, zijn er genoeg alternatieven. De rouwhuiskamer van Wilma van Opstal bijvoorbeeld. Onze rouwhuiskamer is niet somber en kleurloos, maar ingericht als een huiskamer waardoor jong en oud er zich thuis kunnen voelen. Hier kunnen nabestaanden in alle rust, omringd door persoonlijke herinneringen, de dagen tussen overlijden en uitvaart samen zijn en bezoek ontvangen.

Ga voor meer informatie naar de website of neem contact met ons op.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Schalkeveld 11, 4838 BG, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartonderneming Wilma van Opstal voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Schalkeveld 11, 4838 BG, Breda
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje