Terug naar overzicht

Uitvaartzorg Spanjersbergh

Klanten
beoordeling
0,0

Bij Uitvaartverzorging Spanjersbergh staat persoonlijke zorg en aandacht centraal.

Wij geloven in het persoonlijke contact; zeker in de emotioneel zware periode voor, tijdens en na een uitvaart. We hebben de beschikking over faciliteiten zoals rouwauto’s of uitvaartcentra en verzorgen de rouwkaarten in eigen beheer, zo kunnen we alles naar wens en behoefte voor u realiseren. Dat betekent dat we u daadwerkelijk kunnen helpen met de uitvaart naar uw úw keuze, terwijl u op geen enkele manier gebonden bent aan ons assortiment producten.

Uitvaartverzorging Spanjersbergh biedt sinds 2001 kwalitatief hoogstaande uitvaartzorg in Voorne-Putten, Rozenburg en aangrenzende gemeenten. John en Margaret Spanjersbergh zijn geen nieuwkomers in de uitvaartzorg. Margaret heeft een achtergrond in de zorg, terwijl John veel ervaring heeft opgedaan in zijn werk bij verschillende uitvaartverzorgers in de regio. Onze medewerkers zijn allen opgeleid in het uitvaartwezen. Vanuit deze achtergrond heeft u de zekerheid dat het afscheid van uw dierbare bij Uitvaartverzorging Spanjersbergh in ervaren en vertrouwde handen is.

Alles wordt voor u geregeld
In de dagen die volgen na het overlijden, regelen en verzorgen wij alles wat er moet gebeuren. Van de laatste zorg, het opbaren, de plechtigheid en de uitvaart tot en met het regelen van de nodige formaliteiten en praktische zaken. We staan u op een moeilijk moment terzijde om een uitvaart te verzorgen waarop u later met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Opbaargelegenheid De Seizoenen
Opbaargelegenheid De Seizoenen is het nieuwe pand van Uitvaartverzorging Spanjersbergh.
Het pand biedt mensen de ruimte en gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen van hun dierbare. Er is heel veel mogelijk om de uitvaart en alles eromheen op een persoonlijke manier in te vullen. Heel dichtbij en intensief betrokken bij het gehele proces.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rivierlaan 2 A, 3207 BL, Spijkenisse

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartzorg Spanjersbergh voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rivierlaan 2 A, 3207 BL, Spijkenisse
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje