0
Terug naar overzicht

Volgerlanden Uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

De ene uitvaart is de andere niet. Een afscheid mag bijzonder zijn.

Bij Volgerlanden Uitvaartzorg komt er geen uitvaartondernemer bij je binnen die met een standaardboekje de mogelijkheden afvinkt. Er kan zoveel meer, waarmee je samen tot op allerlei details een eigen afscheid kan vormgeven. Het hoeft niet altijd koffie met cake te zijn.
Een afscheid hoeft niet anders, maar het kan en mag wel. Je bepaalt zelf hoe het afscheid verloopt.

Volgerlanden Uitvaartzorg is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen betrokken bij een afscheid. Want ook zij mogen en kunnen een plaats krijgen bij het afscheid van een dierbare. Kinderen ontvangen bij Volgerlanden Uitvaartzorg een ‘Tasje voor Tranen”. In dat tasje zitten op de leeftijd afgestemde boekjes en andere kinderdingen die troost en houvast bieden.

Volgerlanden Uitvaartzorg is werkzaam in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord, Dordrecht en op verzoek ook daarbuiten. Wilt u een overlijden melden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355.

Wilt u alvast uw wensen bespreken en vastleggen? Het is altijd mogelijk om met mij een gesprek te hebben over uw eigen afscheid of over dat van iemand uit uw omgeving. Dit kan als het afscheid nabij is, maar ook als u gewoon de dingen ruim van tevoren besproken en geregeld wilt hebben. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, kijkt u dan eens op de website of volg ons op Facebook, LinkedIn of bekijk allerlei ideeën over afscheid en uitvaart op Pinterest.

Bekijk ons ook op;

 

Linkedin; https://www.linkedin.com/in/nienke-hyams-hekman-3a7b4164/

Pinterest; https://nl.pinterest.com/volgerlanden/?eq=volgerlanden&etslf=11779

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van der Lekstraat 24, 3341 GX, Hendrik-Ido-Ambacht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Volgerlanden Uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van der Lekstraat 24, 3341 GX, Hendrik-Ido-Ambacht
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje