Terug naar overzicht

Zuylen Uitvaartverzorging

Klanten
beoordeling
0,0

De leegte na een overlijden is niet op te vullen. Dat realiseren wij ons.
We zorgen er wel voor dat het laatste afscheid door nabestaanden als passend en goed wordt ervaren. Daarbij helpen wij bij het maken van de juiste keuzes. Welke van onze afscheidsruimtes is het meest geschikt? Groot, vanwege het verwachte gezelschap? Of juist klein en intiem? Welke rituelen zijn gewenst? Hoe kleden we het afscheid zo aan dat het leven van de overledene er in herkend wordt?

Hiervoor stellen wij onze mensen, onze gebouwen en faciliteiten ter beschikking.
Ervaren mensen, met inlevingsvermogen. Zo staan onze uitvaartverzorgers dag en nacht klaar om nabestaanden (onverzekerd of verzekerd via welke uitvaartverzekering ook) te helpen met een passende, mooie uitvaart. Zij nemen hiervoor alle tijd.

Ook vinden wij het belangrijk om voortdurend in onze gebouwen en faciliteiten te investeren. Zo voelen nabestaanden dat er aandacht aan wordt besteed. Momenteel bereiden wij een prachtige transformatie voor van ons grootste gebouw. In september 2017 openen wij de deuren van de warm ingerichte aula met een bijzondere lichtarchitectuur. De ruimte zal ook voorzien zijn van high end apparatuur voor prachtig beeld en geluid.

Na een crematie zien wij het als een voorname taak om te helpen met het maken van een goede keuze als het gaat om asbestemming. Er zijn veel mogelijkheden. Deze hebben wij gebundeld in een overzichtelijke brochure die gratis is op te vragen bij een van onze gespecialiseerde medewerkers.

Omdat Zuylen ook verschillende begraafplaatsen beheert én en een eigen crematorium heeft, hebben we alles onder één dak voor een mooi afscheid. Dat geeft nabestaanden rust. Ook fijn om te weten is dat Zuylen is aangesloten bij GreenLeave; deze stichting bevordert duurzame uitvaarten.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of persoonlijk advies over het verzorgen van een uitvaart en de mogelijkheden van cremeren of begraven.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Tuinzigtlaan 11, 4813 XH, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Zuylen Uitvaartverzorging voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Tuinzigtlaan 11, 4813 XH, Breda
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje