0
Terug naar overzicht

My Little Bear

Klanten
beoordeling
0,0

Tijdens de zoektocht naar een mooie urn voor haar baby Sieb, ontdekte Carlijn dat er maar weinig urnen zijn naar haar smaak. Dat moest anders kunnen en daarom is zij gestart met My Little Bear: de mooiste urnen voor baby’s en kinderen.

Een keramische urn van My Little Bear is bijzonder om diverse redenen. Zo wordt hij met de hand gemaakt in de werkplaats van echtWaar in Utrecht, waar mensen werken die om verschillende redenen nog geen plek op de reguliere arbeidsmarkt hebben gevonden. De urn wordt bovendien liefdevol verpakt. Zo zit er altijd een kaart van groeipapier bij, met daarop een persoonlijke boodschap. Als je deze kaart in de zomer in de grond stopt, komen er in een voorjaar vergeet-me-nietjes uit. Tot slot steun je met de aankoop van een urn van My Little Bear ook direct Stichting Make a Memory. Per verkochte urn gaat er tien euro naar deze stichting die belangeloos ernstig zieke, terminale en overleden kinderen fotografeert.

Er zijn verschillende vormen om tussen te kiezen, zoals een wolk, een ster, een zon en een hart. Je kunt de urn laten glazuren in de kleur van jouw keuze.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Claudius Prinsenlaan 12, 4811 DK, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met My Little Bear voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Claudius Prinsenlaan 12, 4811 DK, Breda
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje