Terug naar overzicht

Uitvaartentechniek.nl

Klanten
beoordeling
0,0

De herinnering blijft……
Uitvaartentechniek.nl is ontstaan uit ons bedrijf Famous AVL. Nadat wij een aantal uitvaarten naar tevredenheid hadden verzorgd, hebben wij die tak van ons bedrijf Uitvaartentechniek.nl genoemd. Wij verzorgen alle geluid, beeld en video tijdens een uitvaart of herdenking. U kunt hierbij denken aan een simpele oplossing van wat boxen plaatsen op locatie, het geluid versterken van sprekers, een mobiele set geluid op de begraafplaats, tot een complete slide show aan foto’s van de overledene op led schermen en/of projectieschermen met beamer. Dit alles gebeurd met professionele en nette apparatuur die wij altijd proberen zo min mogelijk op te laten vallen. Ook nemen wij de dienst standaard op, zodat u die rustig naderhand nog eens terug kunt luisteren. Wij hebben ook de mogelijkheid in huis om de uitvaart of herdenking op video vast te leggen, dit gebeurd professioneel en ongezien.

Wij zijn goed in het ontzorgen van de gehele dienst, dat wil zeggen dat wij, indien gewenst, contact hebben met de familie omtrent de laatste wensen. Denk hierbij aan het samenstellen van de muziek, indien nog niet compleet, het verzorgen van de presentatie van eventuele foto’s en het meedenken aan de mooiste oplossing om een mooie herinnering achter te laten. Dus voor u als uitvaartverzorger of nabestaande een complete, professionele ontzorging voor een uitvaart of herdenking.

Alles wordt vervolgens op een usb stick gezet, denk hierbij aan de foto’s, de muziek en uiteraard de dienst en de eventuele video opnames. Dit alles wordt in een mooie houten doosje bij de familie of uitvaartondernemer afgeleverd, om zo de nabestaanden een herinnering te geven die de overledene heeft verdiend……

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 60, 4765 CG, Zevenbergschen Hoek

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartentechniek.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 60, 4765 CG, Zevenbergschen Hoek
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje