Terug naar overzicht

Uitvaartfilm.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Een film waarbij de beelden het verhaal versterken; dat zijn het soort films dat wij graag maken.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn in de trouwbranche onder de naam State of Dreaming Films, zijn wij benaderd voor het filmen van een uitvaart in de filmische stijl die wij graag maken.

Wij hebben er even over moeten nadenken, want hoe combineer je een (verdrietig) afscheid met iets wat je met veel plezier en passie doet? Er bleek juist heel veel mogelijk. Niet een urenlange reportage, maar kort, filmisch verhaal met vele hoogtepunten. Volgens de nabestaanden heeft de film meegeholpen bij het verwerken van verdriet. Een mooier compliment is er niet.

Indien gewenst, ontvangen wij graag oude video's die wij eventueel in de film kunnen verwerken. Heb je ergens een oude doos met oude mini dv tapes of andere beelddragers? Wij zoeken het graag voor jullie uit om er een perfect geheel te maken.

Wij nemen jullie mee terug naar mooie, gedenkwaardige momenten die horen bij de dierbare die jullie moeten missen. Een film met een verhaal, waarin diverse speeches, beelden van de uitvaart gecombineerd met beelden uit het verleden elkaar versterken.

Angelique & Sylvester

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Voorstraat 218, 3311 ET, Dordrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartfilm.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Voorstraat 218, 3311 ET, Dordrecht
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje