0
Terug naar overzicht

Wade-zacht

Klanten
beoordeling
0,0

Over de waden van Wade-zacht

Wade-zacht is vijf jaar geleden ontstaan, toen mijn zus mij vroeg of ik een wollen wade wilde maken. Omdat ik, Rita Berghuis-Ensing, textielkunstenaar ben, was dat een logische vraag. Ik ben immers dagelijks met stoffen, kleding maken en textielkunst bezig.

Wol en katoen zijn prachtige materialen voor een waden. Mijn wollen waden hebben mooie warme en intense kleuren. Ze zijn zacht en soepel, met organische vormen aan de buitenkant en effen aan de binnenkant. Mijn katoenen waden zijn gemaakt van twee lagen stof. Ze zijn effen aan de binnenkant, met geometrische vormen aan de buitenkant. In mijn katoenen waden verwerk ik stoffen die ik zelf heb geverfd. Al mijn waden zijn unieke producten. Omdat het vervilten van wol een arbeidsintensief proces is, zijn mijn wollen waden kostbaarder dan mijn katoenen waden.

Verdrietig genoeg overlijden er ook kinderen. Daarom maak ik ook kinderwaden. Die waden hebben een flanellen binnenkant in bijvoorbeeld heel zachtgroen of lichtblauw, met een mooie kinderstof aan de buitenkant. Deze waden worden geleverd met een klein extra knuffeldoekje dat als aandenken bewaard kan worden.

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn waden kunt u altijd contact met mij opnemen: info@wade-zacht.nl of bellen met +31 615268817. Wanneer u graag meer foto’s wilt zien of meer wilt lezen over Wade-zacht, kunt terecht op mijn website www.wade-zacht.nl. Voor mijn overige textiele werk verwijs ik graag naar www.ritaberghuis.nl.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Ruischerwaard 67, 9734 CG, Groningen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Wade-zacht voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Ruischerwaard 67, 9734 CG, Groningen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje