0

Bijeenkomst 29 maart 2022 in Art Centre Delft

28-03-2022
Delft

Lid worden van de businessclub?

Om deel te kunnen nemen aan de businessclub bijeenkomsten dien je lid te zijn.

Word lid
Terug naar business club

Op dinsdag 29 maart 2022 vond de eerste Businessclub bijeenkomst van het jaar plaats in Art Centre Delft. Deze bijeenkomst stond in het teken van cybercrime: 'hoe ga je om met kwetsbare data binnen de uitvaartbranche?'. Als ondernemer in de uitvaartbranche beschik je over veel persoonlijke gegevens van nabestaanden en hun dierbaren. Denk bijvoorbeeld aan de informatie die je gebruikt om online aangifte te doen van het overlijden, de foto's die families aanleveren voor tijdens de dienst, maar ook de foto's en video's van na het afscheid. Nu we steeds meer online doen neemt de internetcriminaliteit verder toe. Des te belangrijker om al jouw gegevens goed te beschermen tegen datalekken. Jan Martijn Broekhof, oprichter van Guardian360, vertelde tijdens de bijeenkomst meer over cybercrime en een veilige digitale werkomgeving. Het was een interessante, interactieve en leerzame presentatie waarbij veel handige tips werden gedeeld.

In de prachtige tuin en bij de ingang van Art Centre Delft stonden de prachtige zwarte koets en de nieuwe rouwauto van Uitvaart Diensten Centrum Delft (UDC). Binnen konden de leden kennismaken met de mooie en bijzondere producten van Beerenberg, waaronder de herbruikbare stickers waarmee je een uitvaartkist kunt personaliseren.

Uiteraard was er ook genoeg gelegenheid om te netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes! Als afsluiter kregen alle aanwezige Businessclub leden een exemplaar van ons eerste kinderboek 'Diego en Billy: Rouwen doen we samen' mee naar huis. Kortom: het was een geslaagde avond!

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie van de bijeenkomst. 

Meld je alvast aan voor de volgende Businessclub bijeenkomst (2 juli in de Tuinen van Appeltern) via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@rememberme.nl. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over onze Businessclub.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje