Terug naar funeralfair

Funeral Fair on Tour: Masters of LXRY in RAI Amsterdam

Na het succes van de eerste editie van de Funeral Fair on Tour op de 50PlusBeurs volgde al snel de tweede editie: 'Funeral Fair on Tour goes LXRY'. De tweede halte van de Funeral Fair on Tour was de luxebeurs ‘Masters of LXRY’ (voorheen de Miljonairs Fair) in de RAI Amsterdam. Wij stonden er van donderdag 12 december tot en met maandag 16 december 2019 met een groot RememberMe-paviljoen. Aan de hand van een inspirerende uitvaartsetting met een winterthema hebben wij de bezoekers van de Masters of LXRY een ware beleving meegegeven. 

Op verrassende wijze hebben wij samen met onze partners vijf dagen lang de trends, producten en diensten op het gebied van uitvaart aan een breed en vooral groot publiek uit binnen- en buitenland getoond. De aanwezigheid van RememberMe.nl op de grootste luxebeurs ter wereld was voor velen een eyeopener. Reacties als "wauw!", "prachtig" en "is dat echt allemaal mogelijk?" kwamen meerdere malen voorbij, met mooie gesprekken als gevolg. Met alle partners die aanwezig waren hebben wij de bezoekers laten voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn en dat er veel meer mogelijk is voor de uitvaart dan de meeste mensen denken. Het waren vijf mooie dagen waar wij allen met trots op terug kunnen kijken.

Wij willen al onze partners bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan het succes van het RememberMe-paviljoen tijdens de Masters of LXRY. Bij het paviljoen konden de bezoekers kennismaken met de mooie diensten en producten van Beerenberg, LifeGem Diamonds, Rouwloods Uitvaartbegeleiding, Perla Fotografie, El Cappuccino, De Bruyn Bloempreparatie, Bloemenfee, Afscheidsmomenten.nl, Marian Schutte Fotografie, Bio Sac 200, Wolter Strijker, Miomind, Stalhouderij Reedijk, Thankz, CDISPLAY print & sign, Odens Uitvaart & Begeleiding, HQ Thanatopraxie, Royal Blue Collection en By Love.

Wij willen Mark Beerens van Beerenberg in het bijzonder bedanken voor al zijn hulp bij het mede ontwerpen, opbouwen en afbouwen van het RememberMe-paviljoen. Mede dankzij zijn creatieve inbreng hebben wij iets prachtigs kunnen neerzetten. Het was wederom een fijne samenwerking! 

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Boukje Canaan, Marian Schutte en Perla Fotografie. Bekijk hier meer foto's.

Bekijk hieronder een impressie filmpje van de Funeral Fair on Tour goes LXRY en de reacties van de bezoekers. Het filmpje is gemaakt door Perla Fotografie.

Wil je volgende keer ook aanwezig zijn als bedrijf?

In 2020 vindt de volgende editie van de Funeral Fair on Tour plaats. De datum en locatie zijn nog niet bekend, maar je kunt alvast een plek reserveren. Je bent dan een van de eersten die we gaan benaderen als de datum en locatie bekend zijn. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door ons te bellen/mailen.

Hier vind je meer informatie voor standhouders.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje