Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair on Tour?

De eerste beurs waaraan de Funeral Fair on Tour meedoet is de 50PlusBeurs in september 2019. Verzeker jezelf nu alvast van een plek!

Terug naar funeralfair

De Funeral Fair on Tour brengt leven in de brouwerij!

De Funeral Fair on Tour is een evenement welke gericht is op de consument, waarbij we op diverse drukbezochte uitvaartbeurzen zullen staan. Op een laagdrempelige manier laten we hen zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. Met het evenement willen we laten zien dat de uitvaart- en rouwbranche vele mooie en gekleurde kanten kent en alles behalve saai en eng is!

Bekijk hieronder een impressie van onze eerste Funeral Fair in 2017 in Rotterdam.

Wat kun je als standhouder op de Funeral Fair on Tour verwachten?

Zo’n 100.000 mensen zullen in september een bezoek brengen aan de 50PlusBeurs. Hier kunnen ze in het RememberMe-paviljoen zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Samen met verschillende partners laten we de bezoekers voelen, zien en beleven dat er voor iedereen een persoonlijk afscheid mogelijk is dat bij hem of haar past. Een uniek leven verdient immers een uniek afscheid.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Na iedere Funeral Fair On Tour houden we een uitgebreide evaluatie. Het afgelopen evenement ontvingen wij een dikke voldoende! Hier lees je hoe de standhouders het hebben ervaren.

Funeral Fair krijgt dikke voldoende

 

Terugblik vorige editie

Ben je benieuwd naar de highlights van afgelopen editie? Bekijk hier de impressie.

Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair on Tour?

De 50PlusBeurs vindt plaats van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 september 2019. De lijst met met geïnteresseerden blijft groeien... Verzeker jezelf alvast van een plek en meld je nu aan. Zo vergroot je de kans om als standhouder in het kader van de Funeral Fair on Tour op de 50PlusBeurs te staan. Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen of door met ons te bellen/mailen.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje