Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair?

Hoewel de datum en locatie nog niet bekend zijn, groeit de lijst met geïnteresseerden...Verzeker jezelf van een plek!

Terug naar funeralfair

De Funeral Fair brengt leven in de brouwerij!

De funeral Fair is een evenement welke gericht is op de consument. Op laagdrempelige manier laten we hen zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. Met het evenement willen we laten zien dat de uitvaart- en rouwbranche vele mooie en gekleurde kanten kent en alles behalve saai en eng is!

Wat kun je als standhouder op de Funeral Fair verwachten?

De Funeral Fair is een groots opgezette en goed verzorgde beurs. Dat wil zeggen een unieke en goed bereikbare locatie, mooie standbouw, een beurstraining vooraf en uiteraard zorgen wij voor voldoende bezoekers en media aandacht zodat jij als standhouder je product of dienst goed kan promoten.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Na iedere Funeral Fair houden we een uitgebreide evaluatie. Het afgelopen evenement ontvingen wij een dikke voldoende! Hier lees je hoe de standhouders het hebben ervaren.

Funeral Fair krijgt dikke voldoende

 

Terugblik vorige editie

Ben je benieuwd naar de highlights van afgelopen editie? Bekijk hier de impressie.

Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair?

Hoewel de datum en locatie nog niet bekend zijn, groeit de lijst met geïnteresseerden...Verzeker jezelf van een plek en meld je nu aan. Je bent dan een van de eersten die we gaan benaderen zodra locatie en datum bekend zijn. Zo vergroot je de kans om standhouder op de Funeral Fair te worden. Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen of door met ons te bellen/mailen.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje