Ben jij ook aanwezig op ons Funeral Fair Festival?

Meld je snel aan voor het Funeral Fair Festival op zaterdag 29 en zondag 30 mei in de Tuinen van Appeltern!

Terug naar funeralfair

Bovenstaande video is gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net.

Wij willen je graag uitnodigen om zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021 vrij te houden in je agenda. Waarom? Omdat RememberMe in dat weekend de grootste outdoor uitvaartbeurs van Nederland organiseert in het mooiste tuininspiratiepark van Nederland, namelijk de Tuinen van Appeltern. Wij willen jou daar graag bij hebben! 

Funeral Fair Festival

We pakken volgend jaar extra groot uit om een buitengewoon bijzondere derde editie van de Funeral Fair te organiseren. De uitvaart- en rouwbranche kent vele mooie en gekleurde kanten en dat mogen we tijdens het Funeral Fair Festival duidelijk kenbaar maken. Samen met jou willen wij de bezoekers laten zien, en vooral laten ervaren, wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. Het worden twee geweldige dagen gevuld met informatieve en inspirationele activiteiten. Natuurlijk mag een gezellige sfeer niet ontbreken… Daar zullen wij samen voor zorgen! Er worden creatieve workshops gegeven en we zorgen voor de aanwezigheid van foodtrucks, Dj-boots, live muziek en nog heel veel meer entertainment. We noemen deze editie dan ook niet voor niets het ‘Funeral Fair Festival’! 

Wat kun je als standhouder op het Funeral Fair Festival verwachten?

Appeltern ligt in het groene Land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het park is begonnen op een halve hectare en is momenteel 22 hectare groot en telt wel 200 inspiratietuinen. Wij hebben de eer om deze ruimte in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021 te benutten voor het Funeral Fair Festival, om hier zoveel mogelijk bezoekers te informeren en inspireren op het gebied van uitvaart en rouw. Met een dagelijkse bezoekersaantal van gemiddeld 800 per dag, waarvan de weekenden het drukst bezocht zijn, kun je met jouw producten en diensten een groot publiek bereiken.

Zoals bij de vorige edities van de Funeral Fair on Tour kun je rekenen op een goed georganiseerd event waar de juiste bezoekers op afkomen. De locatie is wederom zeer uniek en goed bereikbaar. De stands mogen geheel naar wens worden ingericht en indien nodig is er ook toegang tot elektriciteit. Zo kun je als standhouder je product of dienst goed promoten.

Maatregelen omtrent het coronavirus 

Rekening houdend met de RIVM maatregelen en uiteraard de 1,5 meter regel, zorgen wij op deze prachtige locatie voor een “corona-proof” setting in de buitenlucht, te midden van een natuurrijke omgeving. Ook zorgen wij voor de juiste hygiëne voorzieningen, zoals desinfecteringsmiddel- en doekjes die beschikbaar zijn bij binnenkomst en op verschillende plekken op locatie. 

We blijven de ontwikkelingen omtrent het coronavirus ongetwijfeld nauwlettend volgen en houden je op de hoogte van enige veranderingen met betrekking tot de data. Houd deze pagina goed in de gaten voor het programma en andere belangrijke updates.

Wij kijken er naar uit om jou op 29 en 30 mei 2021 te mogen verwelkomen in de Appeltern, zodat wij er gezamenlijk een mooi en interessant weekend van kunnen maken!

De Funeral Fair on Tour brengt leven in de brouwerij!

De Funeral Fair on Tour is een evenement welke gericht is op de consument, waarbij we op diverse drukbezochte uitvaartbeurzen zullen staan. Op een laagdrempelige manier laten we hen zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. Met het evenement willen we laten zien dat de uitvaart- en rouwbranche vele mooie en gekleurde kanten kent en alles behalve saai en eng is!

Bekijk hieronder een impressie van onze eerste Funeral Fair in 2017 in Rotterdam en lees hier over de aftrap van de Funeral Fair on tour.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Na de eerste Funeral Fair in 2017 hebben we een uitgebreide evaluatie gehouden. Wij ontvingen toen een dikke voldoende! Hier lees je hoe de standhouders het hebben ervaren.

Funeral Fair krijgt dikke voldoende

 

Deelnemen aan het Funeral Fair Festival?

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan het Funeral Fair Festival? Je kunt alvast een stand in een van de prachtige tuinen van Appeltern reserveren. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen/mailen.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje