Ben jij aanwezig op de volgende Funeral Fair?

Meld je alvast aan voor de volgende Funeral Fair op 2 en 3 juli 2022

Terug naar funeralfair

Funeral Fair on Tour

De uitvaart- en rouwbranche kent vele mooie en gekleurde kanten en is allesbehalve saai en eng. Deze boodschap willen wij aan honderdduizenden beursbezoekers meegeven. Samen met jou willen wij de bezoekers op een laagdrempelige manier laten zien, en vooral laten ervaren, wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. De Funeral Fair on Tour is gericht op de consument en vakgenoten. Bekijk hier een sfeerimpressie van de vorige Funeral Fair in de Tuinen van Appeltern.

Wat kun je als standhouder op de Funeral Fair on Tour verwachten?

Wij willen op diverse beurzen bezoekers laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Aan de hand van o.a. de diensten en producten van bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche willen we deze onderwerpen tot leven brengen en kleur geven. Maar dat is niet alles. We willen mensen een echte beleving meegeven en richten daarom een mooie en passende stand in die goed de stappen van een uitvaart weergeven tot en met rouw. Op deze manier laten we mensen voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn. 

De Funeral Fair on Tour brengt leven in de brouwerij!

De Funeral Fair on Tour is een evenement welke gericht is op de consument, waarbij we op diverse drukbezochte uitvaartbeurzen zullen staan. Op een laagdrempelige manier laten we hen zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. Met het evenement willen we laten zien dat de uitvaart- en rouwbranche vele mooie en gekleurde kanten kent en alles behalve saai en eng is!

Bekijk hieronder een impressie van onze eerste Funeral Fair in 2017 in Rotterdam en lees hier over de aftrap van de Funeral Fair on tour.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Na de eerste Funeral Fair in 2017 hebben we een uitgebreide evaluatie gehouden. Wij ontvingen toen een dikke voldoende! Hier lees je hoe de standhouders het hebben ervaren.

Funeral Fair krijgt dikke voldoende

Ook het Funeral Fair Festival dat op 10 en 11 juli 2021 heeft plaatsgevonden in de Tuinen van Appeltern kreeg fantastische beoordelingen. Lees hier meer over wat de standhouders ervan vonden. 

Het Funeral Fair Festival krijgt fantastische beoordelingen!

Deelnemen aan het Funeral Fair Festival op 2 en 3 juli 2022?

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 organiseren wij voor de tweede keer op rij het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern. Het Funeral Fair Festival is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland. Na het succes van vorig jaar zullen wij dit keer nog groter uitpakken! De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is wordt in dit dynamische weekend volledig weggenomen. Samen met unieke partijen zullen wij de bezoekers op een laagdrempelige en leuke manier inspireren en informeren omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. En dat in de prachtige omgeving van de Tuinen van Appeltern.

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan het Funeral Fair Festival? Je kunt alvast een stand in een van de prachtige tuinen van Appeltern reserveren. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen/mailen.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje