Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair on Tour?

Meld je aan om op de hoogte te blijven van de volgende editie van de Funeral Fair on Tour.

Terug naar funeralfair

De Funeral Fair on Tour brengt leven in de brouwerij!

De Funeral Fair on Tour is een evenement welke gericht is op de consument, waarbij we op diverse drukbezochte uitvaartbeurzen zullen staan. Op een laagdrempelige manier laten we hen zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. Met het evenement willen we laten zien dat de uitvaart- en rouwbranche vele mooie en gekleurde kanten kent en alles behalve saai en eng is!

Bekijk hieronder een impressie van onze eerste Funeral Fair in 2017 in Rotterdam en lees hier over de aftrap van de Funeral Fair on tour.

Wat kun je als standhouder op de Funeral Fair on Tour verwachten?

Tijdens de Funeral Fair on Tour krijg je met jouw bedrijf de kans om jouw producten en diensten te presenteren aan de bezoekers van diverse drukbezochte evenementen en beurzen in heel Nederland. Zo stonden we in de eerste editie van de Funeral Fair on Tour op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Zo'n 100.000 mensen brachten in september een bezoek aan de 50PlusBeurs. Hier konden ze in het RememberMe-paviljoen zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Samen met verschillende partners lieten we de bezoekers voelen, zien en beleven dat er voor iedereen een persoonlijk afscheid mogelijk is dat bij hem of haar past. Een uniek leven verdient immers een uniek afscheid.

Lees hoe anderen het hebben ervaren

Na de eerste Funeral Fair in 2017 hebben we een uitgebreide evaluatie gehouden. Wij ontvingen toen een dikke voldoende! Hier lees je hoe de standhouders het hebben ervaren.

Funeral Fair krijgt dikke voldoende

 

Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair on Tour?

Heb jij de eerste editie van de Funeral Fair on Tour gemist? Verzeker jezelf alvast van een plek en meld je nu aan voor de volgende editie. Zo vergroot je de kans om als standhouder in het kader van de Funeral Fair on Tour op diverse evenementen en beurzen in het land te staan. Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen of door met ons te bellen/mailen.

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje