Terug naar overzicht

De Gouden Vloot

Klanten
beoordeling
0,0

Met aandacht voor beleving

Met- of zonder overnachting nemen wij u mee op de laatste vaart van uw dierbare. Naar een plek waar u zelf niet snel zou komen; het IJsselmeer, de Waddenzee of bijvoorbeeld naar een zandbank op het Wad…

Het gevoel van vrijheid en zuiverheid is op het water zo sterk aanwezig dat het een prachtige omgeving is om uw dierbare met een gerust hart los te laten. Terwijl u wordt getroost door het wiegen van de golven zeilen we naar waar de wind ons brengt.

Belevenissen zijn de bouwstenen van herinneringen, waarvan de mooiste herinneringen een leven lang bijblijven. Daarom vinden wij het belangrijk de memorabele beleving mee te geven aan onze opvarenden en schenken wij hier veel aandacht aan. We passen de dag geheel naar uw wensen aan.

De Gouden Vloot is voortgekomen uit de droom van Anna & Joost om het genot van het zeilen te kunnen delen. Ondertussen is de Gouden Vloot met haar schepen zeilend vanuit Harlingen en rondom het IJsselmeer- en Markermeer een begrip op Nederlandse wateren. Sinds 2018 hebben zij Muiden Maritiem toegevoegd aan de vloot, varende vanuit Muiden en omgeving. (Muiden Maritiem)

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Noord Holland

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Gouden Vloot voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Noord Holland
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje