Terug naar overzicht

Studio De Campagne

Klanten
beoordeling
0,0

Studio De Campagne innoveert, ontwerpt en realiseert producten. Door persoonlijke ervaringen zijn wij ook op de uitvaartmarkt actief geworden. Zo kwamen wij in 2018 met het idee om het moment van de asverstrooiing te verrijken.

Asverstrooiing op water

Voor iedereen die kiest voor een asverstrooiing op water heeft Studio De Campagne in samenwerking met waterschappen het urnbootje ontwikkeld. Het urnbootje is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en zal weer volledig worden opgenomen door de natuur. Urnbootjes blijven na het te water laten 10 tot 15 minuten drijven om daarna onder water te verdwijnen. Dit geeft u de tijd om rustig afscheid te nemen.

Asvormen

Het hart en de vlinder zijn van alle tijden, maar wij kunnen van bijna elk ontwerp een asvorm voor u maken. Namen en teksten kunnen ook worden gebruikt om de as in te verstrooien. Na het wegnemen van de vorm blijft deze nog enige tijd herkenbaar in de as. In de praktijk blijkt dat asvormen uitstekend gebruikt kunnen worden bij verstrooiingen waar ook kinderen een rol spelen. Kleine asvormen kunnen prima als herinneringsobject gebruikt worden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Breugelhof 11, 4744 RV, Bosschenhoofd

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Studio De Campagne voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Breugelhof 11, 4744 RV, Bosschenhoofd
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje