Terug naar overzicht

Natuurbegraven Nederland

Klanten
beoordeling
0,0

De natuur geeft alle ruimte

De natuur geeft ons kracht. Energie. Leven. We ervaren het tijdens een wandeling of een fietstocht. Dat voelen we allemaal. In goede en slechte tijden helpt de natuur. Ook bij een verlies. Dan biedt ze troost. Wij merken het dagelijks bij Natuurbegraven Nederland op onze locaties.

Hoe fijn zou het zijn om alle tijd, rust en ruimte te hebben bij een afscheid. Onze filosofie staat voor die vrijheid. Letterlijk en figuurlijk. Terug naar de natuur. Een keus die tot voor kort onbekend was, maar snel aan populariteit wint. Bijvoorbeeld op onze locaties in Arnhem op natuurbegraafplaats Heidepol, in Schaijk in natuurbegraafplaats Maashorst of in Heeze-Leende op natuurbegraafplaats Schoorsveld.

Natuurbegraven is open en eerlijk. Vanwege de eeuwige grafrust. Of het onderhoud, waar nabestaanden geen omkijken naar hebben. Die zorg nemen wij, samen met de natuur over. Op onze natuurbegraafplaatsen geven we het afscheid en de uitvaart weer terug aan de mensen. Nemen zorgen weg en nemen daar tijd en vrijheid voor terug. Uw wensen staan centraal.

Ervaar zelf de kracht van onze natuurbegraafplaatsen en kom eens kijken, voelen en ervaren. Ontdek op eigen gelegenheid, wat wij samen met de natuur voor u kunnen betekenen. Of maak een afspraak. We nemen alle tijd voor uitleg en rondleiding. U bent 7 dagen in de week welkom. De koffie staat klaar.

Meer weten? Lees alles over complete ontzorging, eeuwige grafrust en eerlijke kosten van onze natuurbegraafplaatsen op www.natuurbegravennederland.nl. Kom vrijblijvend langs op één van onze locaties.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Somerenseweg 116, 5591, Heeze

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Natuurbegraven Nederland voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Somerenseweg 116, 5591, Heeze
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje