0
Terug naar overzicht

Natuurwens

Klanten
beoordeling
0,0

Zo bijzonder kan uw laatste rustplaats zijn.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. Er komen dan ook steeds meer natuurbegraafplaatsen bij. Ook veel mensen die hebben gekozen voor crematie, kiezen een uiteindelijke asbestemming in de natuur. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de mooiste natuurgebieden van Nederland. 

Unieke natuurgebieden

Uniek de mogelijkheid uw urn te begraven in de ongerepte natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, een van de oudste en mooiste natuurgebieden van Nederland. In het Park zijn vier bijzetgebieden geselecteerd, elk met hun eigen karakter qua sfeer en natuur. U kunt ook kiezen voor de statige bossen van Landgoed Westerflier bij Diepenheim, of de gewijde grond van de Sint Willibrordsabdij bij Doetinchem. Natuurbegraven op bijzondere plekken in de écht vrije natuur. 

Ruime plekken met eeuwigdurend grafrecht

Doordat Natuurwens zoveel bosgebied ter beschikking heeft, wordt een zeer ruime afstand tussen 2 urngraven aangehouden. Bovendien heeft u de vrije keuze wat betreft uw plek. Bij Natuurwens verkrijgt u een eeuwigdurend grafrecht. Er is dus geen sprake van ruimen, verlengingen en extra kosten in de toekomst. Het onderhoud van het natuurgebied vindt plaats door de bosbeheerders van Natuurwens. Ook daar heeft u geen omkijken naar. Natuurwens investeert een fors deel van de opbrengsten in natuurbehoud en natuurontwikkeling, zodat ook toekomstige generaties van de natuur kunnen blijven genieten. 

Open wandelingen en privé rondleidingen

Natuurwens organiseert het hele jaar door voor belangstellenden open wandelingen. Heeft u liever een privérondleiding door een natuurgebied? Ook dat kan. Voor meer informatie en tarieven kunt u kijken op www.natuurwens.nl.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Postbus 1075, 6801 BB, Arnhem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Natuurwens voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Postbus 1075, 6801 BB, Arnhem
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje