Terug naar overzicht

Hof Catering

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen van een dierbare doet u maar één keer. Daarom moet die dag alles kloppen. Naast passende muziek en mooie, persoonlijke woorden wilt u dit in een fijne omgeving. Ik denk graag met u mee om van deze gebeurtenis iets bijzonders en persoonlijks te maken. Zodat u, met iedereen waarmee u afscheid neemt, terugkijkt op een bijzonder en fijn samenzijn.

Hof Catering verzorgt op uw eigen gekozen locatie de gehele catering. Of dit nu thuis is of op een unieke plek buiten, alles is mogelijk. Ook kunnen wij een locatie voor u regelen. Wilt u een uitgebreide koffietafel, een intieme lunch voor familie en beste vrienden, heerlijke amuses en drankjes tijdens een borrel of een spetterend afscheidsdiner? Wij denken met u mee, adviseren en nemen alle zorg uit handen. Voor elk budget is iets unieks te organiseren.

Ik vind goede kwaliteit van eten en drinken erg belangrijk, dus werkt Hof Catering met zoveel mogelijk duurzame (seizoens)producten en altijd met de beste ingrediënten. Bijzondere smaakcombinaties en het aantrekkelijk presenteren van kleine en grote gerechten, dragen bij aan die blijvende herinnering.

Wij zijn erg flexibel, kunnen veel op korte termijn organiseren. U heeft persoonlijk contact met mij en ik blijf van begin tot het eind uw aanspreekpunt. En dat is belangrijk voor dit unieke moment. Neem vandaag nog contact met mij op om van uw afscheid of die van een dierbare een bijzondere, mooie dag te maken.

Rob van Leeuwen
Hof Catering

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Treubstraat 9 B, 2288 EG, Rijswijk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Hof Catering voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Treubstraat 9 B, 2288 EG, Rijswijk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje