Terug naar overzicht

Deja Stone

Klanten
beoordeling
0,0

" emoties na het overlijden van een dierbare zijn bij ieder mens anders, dus maken wij andere grafmonumenten"

Toen wij bij Deja stone gevraagd werden om grafmonumenten in natuursteen te leveren hebben we een overwogen keuze gemaakt.
Nadat we ons verdiept hadden in grafmonumenten zagen wij dat er zoveel meer mogelijk was buitenom natuursteen, wat vele mensen vast nog niet wisten.

We hebben de rollen omgedraaid en luisteren naar u,de klant,en uw verhaal en daaruit wordt besproken
van welk materiaal het grafmonument, urnenmonument of gedenkteken gemaakt gaat worden.

Glas, hout, RVS, cortenstaal of natuursteen in diverse afwerkingen, zijn veelgevraagde materialen en daarbij werken we met vele leveranciers en kunstenaars samen. Op www.dejastone.nl vindt u onder Gedenktekens diverse voorbeelden.

Aangezien we veel aanvragen met (felle)kleuren ontvingen zijn we gaan zoeken naar materiaal waarmee dat voor langere tijd gegarandeerd kon worden. Er zijn weinig materialen die buiten geplaatst kunnen worden en waarbij de kleuren langer dan 8 jaar gegarandeerd worden.

Onder de naam GRAFKUNSTEN produceren wij grafmonumenten van gesublimeerd aluminium die uv-bestendig zijn met een garantie van 12 jaar!

Persoonlijke foto's, afbeeldingen en teksten kunnen in kleur op het monument gesublimeerd worden. Het ontwerp wordt samen met de klant samengesteld door onze ontwerper die er een 3-D ontwerp van maakt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Deja stone heeft een bescheiden showroom en showtuin in Kattendijke waar voorbeelden van de materialen te zien zijn. Maar meestal laden we onze auto vol met kleinere voorbeelden en rijden naar de klant toe, zodat deze in eigen omgeving rustig zijn of haar verhaal en ideeën kan vertellen.

Elk grafmonument wordt door ons volledig uitgewerkt en geplaatst in Nederland en Belgie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Aanwas 4,, 4474 NK, Kattendijke

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Deja Stone voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Aanwas 4,, 4474 NK, Kattendijke
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje