Terug naar overzicht

Atelier 16

Klanten
beoordeling
0,0

Leven is verbindingen zoeken, in relaties en in bezigheden. Dit geeft inhoud en betekenis aan ons bestaan.
Leven is ook verliezen en afscheid nemen. Samen zijn gaat over in herinneren, hiervan kan een gedenksteen een unieke uitdrukking zijn. Als beeldend kunstenaar ben ik me ruim 10 jaar geleden met veel interesse gaan toeleggen op het ambachtelijk vervaardigen van gedenkstenen.

Mijn werkwijze hierbij is een gezamenlijk proces; uw verhaal, herinneringen en wensen staan centraal in de vertaling naar een ontwerp op maat. In een eerste, uitgebreid gesprek kom ik samen met u tot een schets. Wanneer de schets u aanspreekt werk ik deze uit tot een ontwerp en een offerte. Nu kan het concreet worden.. een monument voor uw dierbare. Bijkomende administratie kan door mij worden verzorgd.

Alle letters en afbeeldingen hak ik met de hand uit. Zo ontstaat een levendig en bezield beeld. Ik werk in verschillende steensoorten - wanneer een combinatie met andere materialen in uw ontwerp past werk ik graag samen met anderen. Ik maak ook gedenkstenen voor dieren, herinneringsstenen en gevelstenen. En ik restaureer en hergebruik oude stenen.

Naast ontwerper en maker van gedenkstenen ben ik docent en kunstzinnig coach. In mijn workshops is er ruimte om via het bewerken van een zachte steen, als metafoor, innerlijk aan het werk te gaan, verlies te integreren. Er zijn nog vele creatieve mogelijkheden denkbaar.
Voor nadere kennismaking bent u van harte welkom in mijn heerlijke atelier. U kunt alvast een kijkje nemen op mijn website.

Frederique Groustra

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hazenkoog 24B, 1822 BS, Alkmaar

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Atelier 16 voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hazenkoog 24B, 1822 BS, Alkmaar
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje