Terug naar overzicht

Epoxy gedenkstenen

Klanten
beoordeling
0,0

Bonfrères dat ben ik: Marc van Amerongen. Met deze onderneming volg ik mijn hart en kan ik mijn creativiteit toepassen. Na veel geëxperimenteerd te hebben met het product epoxy, -dat zeer veelzijdig is-, blijkt dat ik de meeste affiniteit heb met grafstenen. Ik vind dat het mogelijk moet zijn om een gepersonaliseerde steen voor op een graf of in een urnenmuur te laten vervaardigen.

Bijzondere gedenkstenen

Bent u op zoek naar een bijzondere gedenksteen voor uw dierbare of wilt u er een laten ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk gedenkstenen, zodat u op een passende wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Een gedenksteen van epoxy is een gepersonaliseerde steen waarin wij de persoonlijke kenmerken van de overledene kunnen opnemen. Bij Epoxy gedenkstenen maken wij voor u een uniek ontwerp. Voor ons is het vervaardigen van gedenkstenen zeer dankbaar werk, want vele nabestaanden vinden troost bij een mooie gedenksteen. 

Diverse mogelijkheden

Epoxy is twee keer sterker dan beton. Epoxy kan onder UV-licht verkleuren, maar daar heb ik wat op gevonden. Ik meng een UV-protector door de twee componenten waardoor de kleuren van de gedenksteen gegarandeerd mooi blijven. Ik werk met een computergestuurde (CNC) graveermachine. Hiermee kan ik alle lettertypes, sjablonen etc. in uw grafsteen graveren en vervolgens opnieuw inkleuren om de mooiste effecten te creëren. Aangezien het product in lagen wordt opgebouwd, behoort een 3D-effect tot de mogelijkheden. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of een prijsindicatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen of e-mailen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lookwatering 8a, 2635 CJ, Den Hoorn

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Epoxy gedenkstenen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lookwatering 8a, 2635 CJ, Den Hoorn
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje