Terug naar overzicht

Grafdoeken.com

Klanten
beoordeling
0,0

"Een gedenkmonument voor ieder budget"

Na het overlijden van een dierbare staan de naasten voor de zware taak om een passend gedenkmonument te kiezen. Velen kiezen voor een grafsteen, maar het kostenplaatje van een grafsteen kan soms aardig oplopen. Niet iedereen heeft hier een budget voor, een grafdoek kan hierin een oplossing zijn. Door het graf te voorzien van een grafdoek, geeft men het een vertrouwd en persoonlijk aanzicht. Het grafdoek kan ook als een tijdelijke oplossing dienen.

Onze grafdoeken zijn volledig personaliseerbaar en eenvoudig te bestellen. De grafdoeken zijn gemaakt van vinyl met een afmeting van 75x180 cm. Er kan gekozen worden uit verschillende motieven zoals, marmer, bloemen, natuur en diversen. Daarnaast bieden wij klanten de mogelijkheid om hun eigen ontwerp te kiezen.

Naast ontwerper en maker van grafdoeken ben ik graveur. Tijdens mijn werk als graveur kom ik geregeld klanten tegen met uiteenlopende wensen. Naast de grafdoeken kunnen wij ook andere oplossingen bieden, zoals gepersonaliseerde grafborden van rvs, messing of hout. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Dominique Rampersad

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scharwater 73, 2993 DJ , Barendrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Grafdoeken.com voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scharwater 73, 2993 DJ , Barendrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje