Terug naar overzicht

Grafkunsten

Klanten
beoordeling
0,0

Diverse materialen

"Emoties na het overlijden van een dierbare zijn bij ieder mens anders, dus maken wij andere grafmonumenten."

Toen wij bij Grafkunsten gevraagd werden om grafmonumenten in natuursteen te leveren hebben we een overwogen keuze gemaakt. 
Nadat we ons verdiept hadden in grafmonumenten zagen wij dat er zoveel meer mogelijk was buitenom natuursteen, wat vele mensen vast nog niet wisten. We hebben de rollen omgedraaid en luisteren naar u, de klant, en uw verhaal en daaruit wordt besproken van welk materiaal het grafmonument, urnenmonument of gedenkteken gemaakt gaat worden. Glas, hout, RVS, cortenstaal, Solid Surface of natuursteen in diverse afwerkingen, zijn veelgevraagde materialen en daarbij werken we met vele leveranciers en kunstenaars samen. Op www.grafkunsten.nl hebben wij de mogelijkheden op een rijtje gezet voor u.

Kleuren

Aangezien we veel aanvragen met (felle)kleuren ontvingen zijn we gaan zoeken naar materiaal waarmee dat voor langere tijd gegarandeerd kon worden. Er zijn weinig materialen die buiten geplaatst kunnen worden en waarbij de kleuren langer dan 8 jaar gegarandeerd worden. Onder de naam Grafkunsten realiseren wij grafmonumenten die persoonlijk en uniek zijn en waar indien gewenst kleur in verwerkt kan worden! Wij ontwerpen met Solid Surface prachtige grafmonumenten in kleur! Solid Surface bestaat uit een deel acrylaat en minerale stoffen en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast werken wij met uv prints waarbij we afbeeldingen en foto’s kunnen aanbrengen op het solide surface. Er wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven op dit materiaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om kleur, foto’s en afbeeldingen te verwerken in glas met 10 jaar fabrieksgarantie. Persoonlijke foto’s, afbeeldingen en teksten worden samen met de klant samengesmolten tot een ontwerp. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Showroom

Grafkunsten heeft een bescheiden showroom en showtuin in Kattendijke waar voorbeelden van de materialen te zien zijn. Maar meestal laden we onze auto vol met kleinere voorbeelden en rijden naar de klant toe, zodat deze in eigen omgeving rustig zijn of haar verhaal en ideeën kan vertellen.

Elk grafmonument wordt door ons volledig uitgewerkt en geplaatst in Nederland en België.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Aanwas 4,, 4474 NK, Kattendijke

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Grafkunsten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Aanwas 4,, 4474 NK, Kattendijke
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje