Terug naar overzicht

Mijn Vogeltje

Klanten
beoordeling
0,0

Ik ben Melinda van Veen, 35 jaar en nu moeder van 3 gezonde kinderen.

April 2012 is mijn dochter na een moeilijke, maar toch ook fantastische, tijd aan een ernstige leveraandoening overleden. Zij was 8 maanden.

Helaas heb ik ook de weg moeten bewandelen van een zoektocht naar een mooi grafje voor mijn dochter. Ik weet hoe moeilijk het is om, in die uiterst verdrietige periode, iets creatiefs en eigens te bedenken voor een plekje op een begraafplaats. Veelal zijn deze standaard en kleurloos. Ik wilde graag een plekje met een vrolijke uitstraling waar ik graag naar toe zou gaan met mijn gezin.

Tijdens mijn zoektocht naar mogelijkheden voor een kleurrijk en vrolijk grafmonument ben ik in contact gekomen met een kunstenares die beelden maakt van kunsthars. Ze waren inspirerend, kleurrijk en levendig. Deze inspiratie had ik nodig om zelf een beeldje te gaan ontwerpen en creëren. Na enkele maanden kon ik met een trots en liefdevol gevoel naar het graf van mijn dochter gaan. Dit plekje heeft ze verdiend.

Helaas zijn er meer ouders die deze weg moeten bewandelen en zijn er meer kinderen die een persoonlijk en liefdevol graf verdienen.

Ik wil ouders graag helpen bij het creëren van hún plekje, met een persoonlijke uitstraling, waar zij graag naar toe kunnen gaan.

Voor meer informatie bent u van harte welkom op mijn website.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rie mastenbroekhof 16, 6833 LZ, Arnhem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mijn Vogeltje voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rie mastenbroekhof 16, 6833 LZ, Arnhem
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje