0
Terug naar overzicht

Printherinnering

Klanten
beoordeling
0,0

Kies een tijdelijk grafmonument voor troost na het eerste bezoek

Nabestaanden vinden het moeilijk om een graf te bezoeken naar nog geen grafsteen op geplaatst is. Dat is waar Printherinnering.nl jou als nabestaande bij helpt. Onze tijdelijke grafmonumenten en grafmarkeringen bestel je online en geven troost bij het bezoeken van het graf. Na de begrafenis kan het nog een behoorlijke tijd duren voordat het uiteindelijke gedenkteken op het graf van jouw dierbare wordt geplaatst. De grond moet eerst een tijd inklinken. 
Bekijk de grafmonumenten in onze webshop.

Vanaf de eerste dag een gedenkteken bij het graf 

Juist wanneer het gemis het grootst is wil je niet hoeven zoeken naar een kille en lege plek op de begraafplaats. Een tijdelijk grafmonument van Printherinnering.nl zorgt ervoor dat je vanaf de eerste dag een gedenkteken bij het graf hebt te staan. Binnen 1-3 dagen heb je jouw grafzerk in huis.

Eenvoudig en online geregeld

Het ontwerp creëer je eenvoudig in de editor van Printherinnering.nl. Maak je keuze uit het gewenste materiaal, kleur, stijl en Printherinnering.nl doet de rest. Kom je er niet uit, dan staan we voor je klaar. Bekijk en bestel in onze webshop.

Over Printherinnering

Printherinnering.nl is ontstaan uit de specialistische drukkerij Allprint. De drukkerij uit de Friese stad Dokkum maakt gebruik van unieke materialen en printtechnieken en is door de lange samenwerking met uitvaartverzorgers de partner voor de uitvaartbranche. Martin van der Bij van Allprint kwam op het idee doordat hij er zelf mee te maken kreeg na het overlijden van een familielid. Na het zien van een eenvoudige grafmarkering ontstond het idee; dit kan anders! Een betaalbaar en waardig grafmonument, online gecreëerd en besteld, was het resultaat.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Doorvaart 18A, 9101 RE, Dokkum

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Printherinnering voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Doorvaart 18A, 9101 RE, Dokkum
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje