Terug naar overzicht

RVS Grafvaasjes

Klanten
beoordeling
0,0

Welkom bij DB rvs grafvaasjes, wij maken in onze eigen werkplaats prachtige vaasjes die bevestigd kunnen worden aan de urnmuur/ grafsteen van uw geliefde.

Wij hebben een standaard collectie die verkrijgbaar is bij verschillende natuursteenhouders, maar ook zijn wij bereikbaar voor een vaasje met een persoonlijke tint, dan kunt u op afspraak met ons uw wensen bespreken en dan maken wij het vaasje voor u. Plaatsen van het vaasje doen wij niet, hiervoor verwijzen wij u door naar de steenhouwer die hier de goede gereedschappen voor hebben. 

Onze vaasjes zijn allemaal gemaakt van rvs 316, dit is weerbestendig en blijft mooi. Wij leveren er mooie kunststoffen vaasje bij waar het water in moet. In de winter is het wel verstandig deze eruit te halen en vorstvrij te bewaren(kunststof kan scheuren door de vorst).

Ons motto is dat iedereen een mooi vaasje moet kunnen kopen om een bloemetje in te doen om je dierbare te herinneren. Elk vaasje is 12 cm hoog zodat ze goed passen op elke urnsteen. De breedte is afhankelijk van het vaasje wat u kiest, maar ook hier is rekening gehouden met de ruimte op de steen. De grotere vaasjes voor op de grafsteen zijn 20 cm hoog, deze komen met een borgpen in de steen zodat hij niet gestolen kan worden. Het mooie van deze vaasjes is dat er ook eventueel as in kan van een dierbare die gecremeerd is en zo zijn ze toch samen op de begraafplaats. 

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of bent u een steenhouwerij die mooie vaasjes wil aanbieden dan kunt ook u contact met ons opnemen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Boerestreek 5, 8563 TH, Rotsterhaule

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met RVS Grafvaasjes voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Boerestreek 5, 8563 TH, Rotsterhaule
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje