0
Terug naar overzicht

Silent-Stones Gedenkstenen

Klanten
beoordeling
0,0

'Wij creëren met passie & liefde voor ons werk jouw waardevolle herinneringen’

Silent-Stones staat voor werken met passie en zorg. Als klein bedrijf vinden wij dit het belangrijkste in het werk dat wij doen. Het is emotioneel beladen werk, dat beseffen wij ons elke dag weer. De kracht krijgen we van de families die ons dankbaar zijn voor de mooie, warme en unieke blijvende herinneringen die we maken.

Unieke gedenkstenen

Silent-Stones plaatst in heel Nederland gedenktekens, gedenkstenen en grafmonumenten. Ook onze exclusieve (zware) kiezelurnen plaatsen wij op de begraafplaats of brengen wij bij u thuis. Wij kennen de reglementen van de meeste begraafplaatsen of vragen deze voor u op bij de beheerder, zodat wij goed beslagen ten ijs komen zodra u een afspraak bij ons in de winkel heeft. Elke door Silent-Stones gemaakte gedenksteen is uniek. Uniek door het verhaal wat ons is verteld en wat door ons in de gedenksteen is verwerkt. Een verhaal over uw dierbare die je verloren hebt. Wat waren passies, levenswijze’s, hobby’s, karaktereigenschappen… Door goed te luisteren ontstaat er een gepast ontwerp wat zal aansluiten op jouw wensen.

Ziet u op onze website een unieke gedenksteen of bijzondere urn voor uw dierbare. Neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag in de keuze naar een mooi gedenkproduct voor uw geliefde.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rusthoflaan 34ABC, 3034 XL, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Silent-Stones Gedenkstenen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rusthoflaan 34ABC, 3034 XL, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje