Terug naar overzicht

Amelius

Klanten
beoordeling
0,0

Amelius is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in de advisering en levering van producten voor baby- en kinderuitvaarten.

Het overlijden van een kind is een drama dat elke ouder kan overkomen. Ik heb het overlijden van een prematuur geboren kindje, in 2002, van heel dichtbij meegemaakt. Destijds was er bijna niets, geen watermethode, geen kleurrijke mandjes, kistjes of kleding en zeker geen aandacht voor een passend afscheid. Amelius heeft dit gemis opgevuld en geeft ouders in deze moeilijke periode daarom warmte en de mogelijkheid om op een mooie manier afscheid te nemen van hun kind. Of je kind tijdens de zwangerschap, bij de geboorte of op een wat oudere leeftijd is overleden, er is altijd iets liefdevols te maken.

Op deze site worden een paar sfeerbeelden getoond zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. 
Wij kiezen zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen met een zachte uitstraling. Ouders kunnen producten uit de collectie bestellen, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook een mandje of kistje laten maken met de stof uit de babykamer, of een bekleding van een favoriet dekbed zodat het een persoonlijk afscheid wordt. Foto’s hiervan zijn te zien op de website onder gepersonaliseerd. 

Hier is ook een uitgebreider assortiment te zien en te bestellen. Deze collectie is in principe op voorraad en kan direct worden geleverd of op afspraak worden afgehaald in ons atelier in Apeldoorn.

Lieve groet,

Anita Reijerink

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Watermanstraat 50, 7324 AK, Apeldoorn

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Amelius voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Watermanstraat 50, 7324 AK, Apeldoorn
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje