Terug naar overzicht

Biesvelden Natuurkisten

Klanten
beoordeling
0,0

Biesvelden Natuurkisten is een bedrijf waar de meest natuurlijke en milieuverantwoordelijke uitvaartkisten van Nederland worden gemaakt. Nederlands (lokaal) hout, productielijn die draait op zonne-energie, CO2 compensatie, aan werkelijk alles is gedacht. Van het restmateriaal wordt een vogelhuisje gemaakt voor de nabestaanden ter herinnering aan de overleden dierbare.

Eigenaar en bedenker Jaap de Korte werkt elke dag met veel toewijding in zijn kleine schuur in Nuenen aan zijn producten. Naast de Natuurkist heeft hij ook de Natuurbaar uitgebracht, een opbaarplank die net zoals zijn Natuurkist niet alleen natuurlijk oogt maar ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar is. De bekleding is gemaakt van gecertificeerd jute waaronder een zachte bodembedekking zit van kruidenhooi. Een ander soort bekleding is uiteraard ook mogelijk.

Begin dit jaar won hij met zijn bedrijf de verkiezing van Peppelhout, een coöperatie van Populieren eigenaren die een goede bestemming zochten voor hun overschot aan lokale Populierenbomen.

Het nieuwe model kist dat Jaap van dit hout heeft gemaakt, wordt gepresenteerd tijdens de Funeral Fair 2017.

Alle producten van Biesvelden Natuurkisten zijn geschikt voor crematie en begravingen, ook op de diverse Natuurbegraafplaatsen in Nederland.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Culenhof 12, 5672 PP, Nuenen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Biesvelden Natuurkisten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Culenhof 12, 5672 PP, Nuenen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje