Terug naar overzicht

De Kistemakker

Klanten
beoordeling
0,0

Handgemaakte ambachtelijke uitvaartkisten, met liefde gemaakt.

In een timmerwerkplaats te Poppenwier worden sinds 2 jaar prachtige uitvaartkisten gemaakt. Dit op ambachtelijke wijze, met uitsluitend natuurlijke materialen.
Standaardkisten maken we niet, hier is alles maatwerk. Net als een geboorte, hoort ook de uitvaart bij het leven. Durf hier over na te denken en dit voor te bereiden, met een kist geheel naar wens, voor uw laatste reis.

Kom eens langs bij “de Kistemakker” in Poppenwier om de mogelijkheden te bekijken voor een geheel persoonlijke uitvaartkist. Dan kunnen we uw wensen vastleggen, of zelfs de kist al gaan maken, en hem gaan bewaren, in een speciaal hiervoor ingericht depot. Moet het allemaal wat sneller, en komen uw nabestaanden voor deze keuzes te staan? Ook dan is er nog heel veel mogelijk. Zelfs dan kunnen we nog aan uw wensen voldoen, en uw uitvaartkist een persoonlijk tintje geven. Dit door bijvoorbeeld hout freeswerk in het deksel, van mooie figuren, of uw naam en data.
Of door een portret te laten schilderen door kunstschilder Cees die werkelijk schitterende portretten maakt, dit dan op het zelfde hout, als van de uitvaartkist, in plaats van een foto…. Of een afbeelding in de vorm van een landschap, Fryske flagge of wat voor wens er ook mag zijn. Ook hier is er veel mogelijk! Dit alles wordt geëxposeerd in de voormalige Nederlands Hervormde Kerk te Poppenwier.
Op ambachtelijke en creatieve wijze maakt Hindrik Ype de Vries uitvaartkisten en gedenktekens van puur hout. Voor Hindrik is “geborgen heen gaan net zo belangrijk als geborgen op aarde komen”. Naast een aantal eigen ontworpen uitvaartkisten en gedenktekens, bestaat de mogelijkheid uw eigen wensen kenbaar te maken. Een persoonlijk product van zijn hand. Goed uitgedacht en met liefde gemaakt. Een handgemaakte kist voor elk budget. Elke maandagavond open huis in de NH Kerk te Poppenwier vanaf 19.30 uur.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marsherne 8, 9013 CG, Poppenwier

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Kistemakker voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marsherne 8, 9013 CG, Poppenwier
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje