0
Terug naar overzicht

De Witte Veer

Klanten
beoordeling
0,0

Werkplaats de Witte Veer - Unieke Uitvaartproducten met Passie en Puurheid

‘Een witte veer is een teken dat een overleden dierbare goed is overgegaan’
 
Welkom bij Werkplaats de Witte Veer, waar ik, Bert Jan Boss, met passie en toewijding werk aan het creëren van persoonlijke, natuurlijke uitvaartproducten. Ik geloof in eerlijkheid, puurheid en het troostende effect van mooie dingen. Elk individu leidt een uniek leven, en daar hoort een uniek afscheid bij. Daarom bied ik producten die op maat gemaakt worden naar jouw wensen.

Vanuit de Japanse filosofie van imperfectie maak ik prachtige producten van voormalig brandhout. Elk stuk is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Ik nodig je graag uit om eens langs te komen in mijn werkplaats op landgoed Welna.

Hieronder vind je een overzicht van de producten die ik met liefde en vakmanschap maak:

Unieke uitvaartkisten: Van elke kist kan ik je precies vertellen waar het hout vandaan komt. De vormen en materialen variëren altijd, waardoor elke uitvaartkist uniek is.

Urnen die troost bieden: Of je nu een organische of strakke vorm wilt, ik zorg ervoor dat je precies krijgt wat je wenst. Mijn jarenlange ervaring in het werken met hout stelt me in staat om samen met jou tot het gewenste ontwerp te komen.

Houten grafmonumenten: Van natuurlijke eiken schijven met ingebrande teksten of afbeeldingen tot complete grafmonumenten met eikenhouten omranding, verweerde palen en een Japanse mos tuin. Samen creëren we een herdenkingsplek waar troost te vinden is.

Geschenken: Een mooie kaarsenstandaard met een gedicht van Tanja Helderman of een blokje hout met een vaasje voor droogbloemen. Deze geschenken kunnen dienen als aandenken om mee te geven aan de mensen die aanwezig waren bij de uitvaart. Laat je creativiteit de vrije loop en kom langs met je ideeën, dan ontwerpen we samen de mooiste herinneringen.

Persoonlijke begeleiding: Wil je zelf aan de slag gaan met een uitvaartkist, urn of geschenken? Kom dan naar mijn werkplaats midden in de bossen van Epe om op een zachte en professionele manier afscheid te nemen van je vriend, partner of geliefde. De rustgevende natuur zal helend werken en ruimte geven om je rouw vorm te geven in een mooie herdenking.

Artikelen voor uitvaartbegeleiders, zoals natuurlijke schragen, bloemen pilaren van takkenhout en grote kaarsenstandaards met eigen logo. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen artikelen om aan nabestaanden mee te geven of in je uitvaartcentrum of rouwwinkel te plaatsen.

Interieurbouw voor uitvaartcentra of winkels: Als je een natuurlijke uitstraling wilt creëren of ecologische accenten wilt leggen, kan ik je daarbij ondersteunen. Met mijn ervaring in kleinhout en interieurbouw kunnen we jouw bedrijf een natuurlijke en warme uitstraling geven, met op maat gemaakte eyecatchers en mooie aankleding. Hierbij werk ik samen met interieurontwerpers en andere specialisten.

Alle producten die ik creëer worden met volle aandacht, passie en liefde gemaakt. Het is een prachtige gedachte dat mijn uitvaartproducten worden gemaakt van lokaal ecologisch en duurzaam hout, veelal afkomstig van het historische landgoed Welna.
Ik denk graag met je mee over wat passend is bij het afscheid van dit aardse leven en alles wat daarbij komt kijken. Bij Werkplaats de Witte Veer vind je unieke uitvaartproducten die troost bieden in moeilijke tijden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Soerelseweg 9a, 8162 PB, Epe

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Witte Veer voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Soerelseweg 9a, 8162 PB, Epe
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje