Terug naar overzicht

Mooie uitvaartkisten

Klanten
beoordeling
0,0

Een speciaal beschilderde kist kan een afspiegeling zijn van hoe iemand was, een sfeerbeeld dat past. 

Hield hij van de zee en het strand? Kon ze zo enorm genieten van het bos of van de hei? Wat was de favoriete plek in de tuin en wat was de lievelings boom of bloem? Hield hij van de lente of juist van de herfst? Van de zon of van wolkenlucht? Welke kleur droeg ze het liefst, waar werd ze blij van?

Steeds vaker nemen mensen de regie van hun uitvaart in eigen hand. In overleg kan ik een kist voor je beschilderen zoals jij het mooi vindt of we doen het samen. Met een handbeschilderde kist van 'Mooie Uitvaartkisten' kies je voor een kist met kleur, een persoonlijk verhaal en een rustige harmonieuze uitstraling. 

Hoe het begon: Mijn lief hield van varen en van de zee, van de wind om zijn oren en een verre horizon. Toen hij stierf wilde ik hem dat meegeven op zijn laatste reis.Voor Ad werd het een impressie van zee en lucht. Heel persoonlijk, kleurig en passend bij hoe hij was. De reacties op de beschilderde kist waren enthousiast.
Zo werd'Mooie Uitvaartkisten' geboren.

Over mij: Altijd al maakte ik kleine tekeningetjes en schilderingen die functioneel waren, naambordjes, muurschilderingen, decoratieve randjes. Mijn interesse ligt bij ambachten, oude en nieuwe technieken, verf en kleur en hoe je die kunt gebruiken. Wat ik met ‘Mooie Uitvaartkisten’doe is kunstzinnig decoreren op een ondergrond van onbewerkt  populierenhout.De uitgangspunten zijn altijd de natuur en kleur.

Naast mijn kunstzinnig ambachtelijk werk ben ik ook werkzaam als pedagogisch professional en begeleid ik kinderen van alle leeftijden. Kinderen zijn doeners en het samen 'mooi maken' van de kist kan helpen om steun te geven aan hun verdriet. Al schilderend ontstaan vaak bijzondere gesprekken die heilzaam zijn in een rouwproces. Samen beschilderen kun je door mij, als pedagogisch professional, laten verzorgen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Goudplevier 3 , 3831 GP, Leusden

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mooie uitvaartkisten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Goudplevier 3 , 3831 GP, Leusden
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje